Publicidad
Política · 24 de Enero de 2019. 21:03h.

Adiós a los presos

El traslado a Madrid será el martes que viene

Adiós a los presos

Los nueve dirigentes independentistas presos serán trasladados a Madrid el 29 de enero a la espera del juicio por el proceso. Dolors Bassa, Carme Forcadell, Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva, Josep Rull, Joaquim Forn, Jordi Sánchez y Jordi Cuixart llegarán a la capital española para afrontar el juicio en el Tribunal Supremo.

Los dirigentes independentistas presos serán trasladados desde Lledoners, Puig de les Basses y El Catllar hasta el centro penitenciario Brians 2 por los Mossos. Allí, la guardia Civil se hará cargo del traslado hasta Madrid.

Dolors Bassa, Carme Forcadell ingresarán en prisión de mujeres Alcalà Meco mientras que Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva, Josep Rull, Joaquim Forn, Jordi Sánchez y Jordi Cuixart lo harán en Soto del Real.

Publicidad
Publicidad

5 Comentarios

Publicidad
#5 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II El Dilluns tots al despatx., 25/01/2019 - 12:55

Nada mejor que el aire puro de la Sierra de Guadarrama que se respira en Soto del Real para recuperar la salud despues del chou de la "dieta nadalenca" El agua del grifo también es muy sana, y que decir del cocidito madrileño ahora que hace un frío que hiela los eggs... y encima se quejarán...

#4 Didac, Barcelona, 25/01/2019 - 09:53

Han de tornar a respirar l'aire pur de la meseta, l'estada a Lladoners va interrompre la cura que feien a Estremera i que els va purgar les ganes de tornar a fer el valent...recordo que el tal Forn davant el jutge va renunciar a fer mes politica, pero ara resulta que vol ser alcaldable...Definitivament els aires mesetaris els aniran molt millor

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/01/2019 - 02:41

La premsa nasiunal no ens ha ensenyat cap foto de com d´esqueletics, escualids i esmirritas van sortir de la dieta suicida dels batuts energetics.

Al cap de dos dies de tornar al chabolo ja estaven jugant un campionat de ping pong.

Es fantastic

#2 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 25/01/2019 - 01:41

La Direccio i la Junta de Tractament de Lledoners deuen respirar alleujades.....

#1 Carlos Gomez, bestia amb froma humana, 24/01/2019 - 21:46

Si voleu acomiadarvos dels nostres napoleonets afanyeuvos perque s´han acabat les romeries i els autos sacramentals als voltants del resort.

Se´ls enduen al martiri i la santificacio