Publicidad
Política · 14 de Mayo de 2009. 17:48h.

Anasagasti: "eso es la democracia"

"En la Copa del Generalísimo quien pitaba acababa en la cárcel"

Anasagasti: "eso es la democracia"

El senador Anasagasti

El senador del PNV, Iñaki Anasagasti, ha restado importancia a los silbidos que se produjeron en la final de la Copa del Rey y ha recordado que cuando se celebraba la Copa del Generalísimo "quien pitaba acababa en la cárcel". En un artículo en su blog, destaca que "cuando uno pone algunas radios madrileñas en el día de hoy lo que destaca es la pitada al rey. Y me han preguntado por ello. “Eso es la democracia” les he dicho". En este sentido, el senador ha añadido que "aquí se tiene que hacer normal lo que es normal a nivel de estadio. Y el Athletic ha jugado la Copa del Rey Alfonso XIII, la del Presidente de la República, la del Generalísimo y ahora de nuevo la del Rey. A ver si un día puede jugar la Copa del Lehendakari o la del Presidente o Presidenta de la Unión Europea. No pasa nada. Y, en eso del himno, ¡que quisquillosos son con el Chunda Chunda y que irrespetuosos con el Gora ta Gora".

Publicidad
Publicidad

12 Comentarios

Publicidad
#12 josepxicot, barcelona, 15/05/2009 - 20:13

Quí la vist i el que qeda d´aquest senyor.
Amb l´amic Arzallus feien duo en dir amen
als poders estatals,ara són vells i ho te
nen tot venut,han estat apartats del poder
no tenen res a perdre,s´han radicalizats
com diuen A la vejez la viruela.

#11 FERRAN, BARCELONA, 15/05/2009 - 16:24

per cert, en el fons ens menystenen (va tenir el PNB cap problema en votar els pressupostos d'en ZP que tant malament anaven per Cat). Escolliu malament els vostres aliats i així, doncs, fracasseu sempre. No us entenc, de debò.

#10 FERRAN, BARCELONA, 15/05/2009 - 16:22

Es curiosa, Lídia, la dèria que teniu molts nacionalistes. Aviam; parleu continuament de PPCC i els valencians us odien a mort majoritatiament. Feu la gara-gara als bascos,els quals han estat els màxims beneficiats del sistema fiscal espanyol. I que

#9 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 15/05/2009 - 13:01

Anasagasti, genial! Y, en eso del himno, ¡que quisquillosos son con el Chunda Chunda y que irrespetuosos con el Gora ta Gora". y con el finançament i l' Estatut.

#8 ccc, bcn, 15/05/2009 - 08:17

El Sr Anasagasti oblida, voluntariament?, q a Euskadi si pites a segons qui o que pots acavar amb un tret a la nuca. Clar q a ell sembla molestarli més el q pensen alguns periodistes, demòcrata?