Publicidad
Política · 21 de Julio de 2008. 10:34h.

"Artur Mas no es capaz de hacer rectificar a Felip Puig"

Zaragoza dice que el congreso de CDC "constata la debilidad" de su presidente

El secretario de Organización del PSC, José Zaragoza, ha lamentado en una entrevista en TV3 que "a CDC le gusta dividir y destruir" y ha puesto como ejemplo el hecho que "según el señor Puig si hablas bien el catalán tienes unos derechos y si no los hablas perfectamente no tienes ningún derecho". En este sentido, Zaragoza ha manifestado que "a mí lo que me ha sorprendido de esta polémica por la lengua que ha generado CiU no son las declaraciones de Felip Puig, que lo descalifican a él mismo, sino el silencio de Mas".

El dirigente socialista considera que "de este último Congreso de CDC ha salido la debilidad política de Mas que no es capaz de hacer rectificar a Felip Puig". "Yo estoy esperando al señor Mas diciendo públicamente que descalifica, que quita todo valor a lo que dijo Puig", ha sentenciado.

Zaragoza y Iceta, durante el congreso del PSC
Publicidad
Publicidad

13 Comentarios

Publicidad
#13 pere de solana, Niula, 22/07/2008 - 10:56

Aquest Zaragoza concentra tots els defectes que no hauria de tenir un polític i cap de les virtuts exigibles a un dirigent públic. Però la ignorància i el cinisme són atrevits, i més quan molts li riuen les gràcies.

#12 Dolors, Terrassa, 21/07/2008 - 19:10

El president d'un país ha de parlar correctament la llengua pròpia del país. En Montilla no és un nouvingut, fa molts anys que viu a i de Catalunya però mai s'ha dedicat a aprendre el català. les coses són com són.

#11 pep, mataro, 21/07/2008 - 16:34

No es una crosta: un matrimoni Figueras-Zaragoza, Iceta, Ferran, que nomes acumulen càrrecs, sous, tant al partit com a la Generalitat. Tenim el dret que ens explique tot el que fan, per raó del seu càrrec.

#10 Laia, Manresa, 21/07/2008 - 15:55

Si Convergència, el President Pujol i tots els alts càrrecs dels governs de CiU haguessin estat tan sectaris i dictatorials com el socialistes, com tu mateix, el Joan Ferran i Cia. ,per exemple, hauríeu arribat al lloc on sou?

#9 quimet, castelldefels, 21/07/2008 - 14:20

Clar que no el fa rectificar, CDC no és un partit dictatorial com altres. Alló de que quan Montilla fa un dels seus renecs, retrets de baixa categoria, els palmeros i putxinel·lis de la tenebra (Figueras, Ferran) rieun forçadament i aplaudeixen es PSC.