Publicidad
Política · 27 de Octubre de 2010. 13:56h.

Bajas en las listas de Reagrupament

Trece personas que fueron escogidas no van finalmente en la candidatura

Bajas en las listas de Reagrupament

Carretero, sólo, en la última asamblea de Reagrupament

La lista final de Reagrupament de cara a las próximas elecciones al Parlament de Catalunya, publicada en el DOGC, presenta un total de 13 bajas respecto a la que aprobó la tercera asamblea del partido, celebrada hace unos meses. Estas personas han rechazado finalmente formar parte de la candidatura a pesar de ser escogidos por la miltància,

Seis de estas bajas se han producido en la demarcación de Barcelona: Montserrat Badia, M. Àngels Prim, Joan Baptista Fonollosa, Fèlix Figueres i Maria Àngels Candela; otras tres bajas son de la demarcación de Girona: Toni Strubell, Teresa Massegosa y Guillem Casòliva.

En la demarcación de Tarragona se han dado de baja Joan Vidrà, Rosa Maria Lerín, Tomàs Aragonès y Montserrat Llauradó. Finalmente, en Lleida, ha sido Eulàlia Sànchez quien ha preferido no formar parte de las listas. El área de prensa de Reagrupament no ha contestado el correo electrónico enviado por e-notícies.

Publicidad
Publicidad

38 Comentarios

Publicidad
#38 Edgar, Sant Cugat, 28/10/2010 - 11:27

Sou uns manipuladors posant la foto de Carretero i el peu de pàgina de "Carretero, sol". Reagrupament té molts més seguidors del que us agradaria... em sap greu nois!

#37 sulfuro sulfuro, Barcelona, 28/10/2010 - 09:42

Con estos últimos trece (lagarto, lagarto), las listas de Reagrupament deben estar ya en negativos

#36 Toni, Barcelona, 28/10/2010 - 01:26

Uii, que lluny que està el Vallès de la Selva o Gironès. Tan lluny com els 600 km de Madrid. Sembla que ara és prohibit circular per les vies de comunicació interiors de Catalunya. Atès l'interès que desperta en detractors, crec que Reagrupament pot obtenir uns bons resultats electorals.

#35 Anna, Reus, 28/10/2010 - 01:14


Mas és poc, vota més , vota independència.
Ara si, ara toca REAGRUPAMENT!!!

#34 Armand Guerra Segura, Cardedeu, 28/10/2010 - 00:18

Veig, Clara, que ets d'insult fàcil. Qui és farsant? Nosaltres, els de Reagrupament vàrem votar en Assemblea, que la junta executiva podia fer els canvis que fessin falta. Si el senyor Toni Strubell va preferir marxar al SI perque li donàvent el primer lloc per Girona (escollit democràticament)