Publicidad

Acusa ABC de ser "derecha españolista" i afirma que "se ha exagerado la polémica"

El presidente del Parlament, Ernest Benach, ha sido entrevistado en Els Matins de TV3, donde ha lamentado, alrededor de la polémica sobre su coche oficial que "se ha exagerado un poco", además de recordar que "el país tiene problemas mucho más graves". Benach ha dicho que "es un proceso limpio y transparente, que representa un ahorro. Nadie habla que nos hemos ahorrado 81.000 euros, no lo entiendo".

El presidente del Parlament ha defendido que "me harto de trabajar en el coche e intento aprovechar el tiempo". "Es una cosa práctica, para trabajar", ha añadido, además de considerar que "es bastante ridículo todo". En este sentido, ha confirmado que "ya instaba instalado y ahora lo están sacando de la manera más práctica". "Espero que reaccionando de este modo, el país pase a debatir temas más importantes", ha expresado, además de pedir "déjemos las anécdotas".

Por otro lado, Benach ha criticado el diario ABC, al señalar que se trata de una "noticia con una cierta mala intención por parte de un diario, con un titular falso de un diario que todos sabemos que representa la derecha españolista". También ha advertido que "soy muy pacífico, pero si alguien cuestiona el Parlament com institució, me encontrará de cara, que no tenga ninguna duda". "Lo que me sabe peor de todo es que la gente se se sienta alejada y desengañada de los políticos", ha reconocido.

Portada del ABC
Publicidad
Publicidad

49 Comentarios

Publicidad
#49 E-1001, oliana, 29/10/2008 - 12:45

Em fa pena que molts dels que em precedeixen no tinguin la més mínima noció del funcionament de les institucions democràtiques. O potser preferiu endreçar nassos de princeses amb els vostres calers?

#48 soc aixi, barcelona, 29/10/2008 - 10:42

Primer de tot...imagino que aquest senyor es volia instal·lar tot això perqué cada dia va de Tarragona a Barcelona?? no és excessiu? mosso, xofer, kms... i per altra banda, ningú parla de laugment del 15% de limport de les dietes dels alts càrrec..

#47 Pep, Vic, 29/10/2008 - 10:39

A veure, si tot es correcte no es demana perdó i aquí no passa res. Si esdemana perdó s'ha de posar el càrrec a disposició entenent que hi ha alguna cosa incorrecte.
Per cert hi ha molta gent que cada dia fa molt km en cotxe per anar a treballar.

#46 Meliq Salau, Reus, 29/10/2008 - 08:51

Per cert, que en Joan Saura s'ha autodelatat i se li ha de cessar a ran del seu covard i demagògic atac
En efecte, perquè ell no dimitirà pas i amb gent com ell al govern l'ABC no caldrà qiue s'esforci gaire per desprestigiar Catalunya

#45 Meliq Salau, Reus, 29/10/2008 - 08:44

Ai colla de xais! I què facil es per als enemics fer-nos mossegar l'ham Ens abraonem sobre el President del Parlament per xavalla mentre la Casa Reial gasta centenars de milions d'E i l'ABC no en diu res, mentre els espanyols ens roben cada any 20.000M