Publicidad
Política · 13 de Julio de 2010. 15:03h.

Bertran dimite del consejo nacional de ERC

Para formalizar su dimisión debería renunciar a su escaño en el Parlament

Bertran dimite del consejo nacional de ERC

Uriel Bertran, a la izquierda, en una imagen de archivo

El diputado de ERC y miembro del Consejo Nacional, Uriel Bertran, ha asegurado a la ACN que no asistirá más al consejo de este partido, aunque de momento no ha presentado su dimisión formal. De esta manera el diputado republicano opta por una renuncia de facto, dejando de asistir a las reuniones, ya que para formalizar su dimisión del consejo nacional debería renunciar a su escaño en el Parlamento.

Con todo, el diputado de Esquerra no deja el partido ni renuncia a ser cabeza de lista por Badalona, ya que no lo ve incompatible con la condición de militante de base sin cargos orgánicos.

Bertran ha tomado esta decisión después de que el único representante de ERC a la mesa del Parlament, Ernest Benach, tras defender en solitario la tramitación de la IP para hacer un referéndum oficial sobre la independencia, haya votado en contra del admisión a trámite de la iniciativa legislativa popular para presentar una consulta no referendaria en el mismo sentido.

Publicidad
Publicidad

17 Comentarios

Publicidad
#17 sadis, Barcelona, 14/07/2010 - 02:14

Només la unió fa la força, o dit d'una altra manera, TOTS JUNTS VENCEREM.

#16 Santi, Castellar, 14/07/2010 - 00:21

Que vingui el sr. López Tena a Reagrupament, que el rebrem amb els braços oberts! Un patriota inteligent, treballador i amb molta capacitat ens ajudarà a portar la Nació Catalana a la independència
Pero no cal que porti el nano, gràcies...pocavergonya

#15 Albert, Barcelona, 13/07/2010 - 23:01

Cada cop veig mes clar que el Bloc Sobiranista Catala (BSC) es presentara a les eleccions de la tardor.Están deixant via lliure al sobiranisme...L´únic dubte és si Rcat o Laporta voldran anar junts amb el Bloc,que aplega entitats i gent indepe.Força BSC!

#14 Borrell, Sabadell, 13/07/2010 - 22:33

Quina diferència de tracte segons sigui la formació.
si aquestes ganivetades s'haguéssin donat dins Reagrupament, segur que els comentaris del Sr. Rius ho hagués titllat de "vandalisme cainita " com a molt suau.
no hai mas que desir

#13 Ona, Valls, 13/07/2010 - 20:58

H (Barna)
Dons jo estic farta que es llencin els calers per fer al burro amb uns quants futbolistes, que per cert, ja estan molt ben pagats als seus clubs, i ara a mes a mes s\'han emboxacat 600000? per barba.
Perque et penses que corrien tant, xato?