Publicidad
Política · 11 de Julio de 2014. 21:50h.

Bosch será el alcaldable de ERC en Barcelona

Obtiene 654 votos en las primarias mientras que Oriol Amorós se queda en 532

Bosch será el alcaldable de ERC en Barcelona

Alfred Bosch

El actual portavoz de ERC en el Congreso de los Diputados, Alfred Bosch, será el alcaldable de ERC por Barcelona después de derrotar al diputado en el Parlament, Oriol Amorós, en las primarias del partido por 122 votos de diferencia.

De este modo, Alfred Bosch ha obtenido un total de 654, mientras que Oriol Amorós ha conseguido 532. Por sedes, Bosch ha ganado en les Corts, Sant Andreu, Sants, Poble Nou, Gràcia, Nou Barris y Sarrià. Amorós lo ha hecho en el Eixample, Ciutat Vella y el Clot, mientras que ambos han empatado en Horta.

La participación en las primarias de ERC para escoger el candidato a la alcaldía de Barcelona ha sido del 40 por ciento en los colegios electorales del centro de la ciudad. En total, 2.500 personas estaban llamadas a votar.

Minutos después de conocerse los resultados, el presidente de ERC, Oriol Junqueras, ha querido celebrar vía twitter la "gran jornada democrática. Gracias a la gente de ERC y todos para votar y decidir. Mi aprecio a Oriol Amorós por la campaña compartida".

Publicidad
Publicidad

25 Comentarios

Publicidad
#17 Salvador, Sabadell, 14/07/2014 - 12:37

Aquells que durant 15 anys han viscut "de Barcelona". ara els hi costa pair la derrota. Estan cagadets per si han de buscar-se treball, Seria d'agrair que Alfred Bosch "renovés!" completament aquest contrapoder que sempre ha estat els que viuen de la capital. Sinó es capaç , no anirà en lloc.

#16 Manel, Barcelona, 13/07/2014 - 23:05

L'Alfred Bosch, després de 7 anys d'alt càrrec amb el tripartit, després d'ocultar la seva militància a ERC i de no haver explicat mai perquè s'ha donat de baixa, després d'apropiar-se de Barcelona Decideix, on es va limitar a posar la cara, després que se li acabi el momio a Madrid, va de renovador

#16.1 QuimX, Barcelona, 14/07/2014 - 09:38

Podries informar-te abans? No era alt càrrec, van ser dos anys i mig, va deixar la militància per a fer-se càrrec de la consulta a Barcelona . Hi va posar la cara i va escollir l'equip i el resultat va ser un èxit total. Se li havia acabat el momio a Madrid? Primera notícia!

#15 Ignacio, Barcelona, 13/07/2014 - 19:19

Sr. Bosch, vigili les cmpanyies i el sumsum corda. Si vol fer quelcom de be a la ciutat, amb segons quins companys de viatge, no ho conseguirà. Estan acostumats a d'altres formes de fer i segur que li faran la vida impossible. Per governar no és suficient ser del partit sinó actuar de bones formes

#14 Pere, Comarca Garraf, 13/07/2014 - 12:38

Millor Bosch com alcaldable. Jo ja estava acollonit amb la idea d Oriol amb els cultius als terrats de BCN, amb AGRICULTURA PROMISCUA, amb barreges de plantacions, baixos rendiments, elevats costos i problemes veïnals pel tràfic de verdures per les escales dels edificis.

#13 Nestor, Andorra, 13/07/2014 - 10:35

Un alcaldable bizarro.