Política · 16 de Febrero de 2021. 14:21h.

Budó, ¿presidenta del Parlament?

Un periodista le pregunta y ella no lo niega

La portavoz del Govern, Meritxell Budó, no ha negado que aspire a ser la nueva presidenta del Parlament, cuando un periodista le ha preguntado por la cuestión en rueda de prensa. Budó se ha limitado a decir que no quería hablar de aspectos personales.

"No estoy aquí para responder cuestiones personales", ha replicado a la pregunta de si quería ser la nueva presidenta de la Cámara catalana. "En estos momentos lo que deben decidir los partidos políticos es qué acuerdos hay, qué mayorías hay en el Parlament, que se constituya un nuevo Govern y en estos momentos a mí me parece que hablar de nombres es prematuro e irresponsable", ha manifestado la portavoz.

Publicidad
Publicidad

7 Comentarios

Publicidad
#7 Lola, barcelona, 17/02/2021 - 10:34

Por favor nooooooooooo

#6 Very, A, 16/02/2021 - 19:13

Vistos los resultados electorales, es perfecta para presidenta del Parlamento de Cataluña

#5 joan, manresa, 16/02/2021 - 17:14

La colla de " Coll-Min",obrint la seva mini-tertulieta.---NO...,NO...,abans un ..,Hara-kiri....,je..je..je..,.per l'amor de Deu...,i que aquest ens agafi confessats...,pro..,senyors busquin..,busquin..,no será per els seus mèrits personals..,oi..???.Aquest posible nomenament..ya ens dona idea per on aniran els trets..," Qui val..,val,i si no ..

#4 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 16/02/2021 - 16:27

Preguntes sobre canvi de càrrec públic son preguntes personals? Deu ni do, ni tan sols fa l'esforç en donar bones excuses

#3 Benet S., Barcelona, 16/02/2021 - 15:45

Seria una opció interessant per col.locar aquesta mediocre en un lloc de responsabilitat perque pogués demostrar la seva valentia i desafiar les normes com va fer la seva col.lega de la banda la tal Forca que ara frequenta els ambients del purgatori entre reixes, espai adequat per aplicar una bona cura d'humilitat que ambdues els convé.