Publicidad
Política · 18 de Diciembre de 2008. 21:21h.

Campuzano vota Guardans

El diputado dice que el grupo de CiU en Madrid apuesta por él

Campuzano vota Guardans

Guardans y Campuzano, en la comida de Navidad de CDC del 2005

Ignasi Guardans ha recibido el premio al mejor eurodiputado del año. Este miércoles se ha hecho en Madrid la cena entre políticos y periodistas en la cual se otorgan los diferentes premios de la Asociación de Periodistas por la tarea llevada a cabo por los diputados, senadores y eurodiputados parlamentarios. Guardans, mejor eurodiputado, no ha podido asistir al acto porque está en Bruselas y el diputado Carles Campuzano ha recogido el galardón en su nombre. Durante su discurso, Campuzano ha apostado por la continuidad de Guardans en la Eurocámara y ha dicho, en nombre del grupo de CiU en Madrid, que espera que sea el próximo candidato de la federación de cara a las europeas.

Publicidad
Publicidad

13 Comentarios

Publicidad
#13 jordi carrera, girona, 20/12/2008 - 20:26

Jo també vull l\'Ignasi Guardans a una candidatrura unitària de la nacionalitat catalana aragonesa al parlament europeu.

La vol CiU ? La vol ERC ? Fora el més constitucional i seriemm acusats d\'insolidaris per l\'antispanya totalitària..

#12 Joan, bcn, 19/12/2008 - 17:07

un nou error d'en campuzano. Ha Guardans ningú amb seny del partit el vol a Europa. Cal un canvi. Volem gent jove preparada i fidel al partit!!!

#11 El zorro, Barcelona, 19/12/2008 - 13:11

Soc un diputat de CiU a Madrid. La veritat és que malgrat en Carles ha anat parlant amd tots nosaltres sobre el seu convenciment que en Guardans ha de continuar en cap moment podia parlar en nom de tots. Carles t'has equivocat molt. Guardans no.

#10 Jaume, Tarragona, 19/12/2008 - 11:18

Doncs jo espero que tant un com l\\\'altra els aviin ràpidament i que comencin a pencar, ajq ue fins ara sempre han viscut del cuento. Ni Guardans és nacionalista i campuzano és un socialistoide que sempre ha pensat que podria trepar més a

#9 Joan, girona, 19/12/2008 - 11:11

Doncs a mi em diuen queels diputats de CIu a madrid estan molt molestos doncs , el Campuzano no va dir a ningú que en parlaria en nom de tots i que a més fes unautilització mediàtica de la seva opinió per forçar la maquinària.