Publicidad
Política · 18 de Octubre de 2012. 16:31h.

Cañas ve a Puig huyendo por las alcantarillas

"Si Felip Puig quiere jugar a ser el Dencàs contemporáneo, alguien debería darle el plano de las alcantarillas de la Plaça Sant Jaume por si acaso"

Cañas ve a Puig huyendo por las alcantarillas

Una imagen de los tuits de Cañas

El diputado de Ciudadanos, Jordi Cañas, ha señalado en un tuit que "si Felip Puig quiere jugar a ser el Dencás contemporáneo, alguien debería darle el plano de las alcantarillas de la Plaça Sant Jaume por si acaso".

Cañas hace referencia al consejero de Gobernación de la Generalitat, Josep Dencàs, durante los Hechos del 6 de octubre de 1934. Después de la actuación del general Batet, que sofocó la proclamación del Estado Catalán por parte del presidente Lluís Companys, Dencás huyó a través de las alcantarillas de Gobernación.

En otro tuit, Cañas ha añadido que "escuchando a Felip Puig uno entiende porque el separatismo quería sacar de Catalunya a la Policía Nacional y a la Guardia Civil".

El diputado de C's ha remachado que "lo que sé es que los Mossos no tienen ninguna culpa de la manipulación política de Puig. Debería darle vergüenza instrumentalizarlos".

Publicidad
Publicidad

63 Comentarios

Publicidad
#43 BEJOTA, BCN, 19/10/2012 - 16:23

JO TAMBÉ ,SR. C´ÑAS.DESPRES DEL COMUNICAT DEL SINDICAT DE MOSSOS ,NO S'HO PENSI PAS , SR. PUIG:DIRECTE A LES CLABAGUERES.(AL PALLAR ,PER UNES MANIOBRES DEL AVIONS ,POLITITS INDEPENDENTISTES , VAREN FUGIR CAP EL PIRINEU...)

#42 Josep Mº, Girona, 19/10/2012 - 14:48

..de clavagueres n´hi pots ensenyar tu mateix Cañas. És el teu hàbitat habitual.

#41 Selrac, BCN, 19/10/2012 - 12:14

La persistent amenaça, per part dels poders espanyols, de bloqueig internacional, boicot econòmic i agressió militar constitueix un xantatge contra el poble de Catalunya que és inacceptable. La rebelia contra aquest xantatge feixista és una exigència democràtica. Les urnes seran la resposta.

#39 Sansito, BARCELONA, 19/10/2012 - 10:50

Cañas ets un enèmic de Catalunya. Els que pensen com tu hauríeu de marxar i deixar-nos de tocar els collons. Veste'n a Espanya, aquí fas nosa.

#39.1 Joan, Barcelona, 19/10/2012 - 11:23

No home, no.
Ells solet fa més independentistes que l'Aznar,
Intereconomia, i el Wert tots plegats.
Deixa que es quedin els falangistes, són irrellevants i molt útils per la independència.

#38 Pep, vic, 19/10/2012 - 09:15

De fet en els fets d'octubre la Guardia Civil estava sota l'ordre de Gobernació de la Generalitat i van tinguer defensar el palau de l'exercit Espanyol.
Encara que si sr. Cañas espera que passi això ja diu quin tarannà te, i on seria capaç d'arribar.