Publicidad
Política · 14 de Enero de 2009. 15:19h.

Carod se perderá un pleno por un viaje a Nueva York

Ciutadans denuncia que inagurará la delegación en los EUA

Carod se perderá un pleno por un viaje a Nueva York

Carod con los diputados que asistieron a la inaguración de la Delegación en Berlín

Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía ha denunciado que el vicepresidente del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira, "no estará presente en el próximo Pleno del Parlamento de Cataluña porque estará abriendo una nueva delegación de la Generalidad en Nueva York".

Albert Rivera, presidente de Ciudadanos, ha anunciado que Carod-Rovira "no cumplirá con el calendario" de la cámara autonómica. Desde Ciudadanos se ha indicado que el vicepresidente del Gobierno de Montilla demuestra sus "prioridades al abrir una embajada en Nueva York" y "no preocuparse de la situación en Cataluña".

Rivera ha pedido a Carod-Rovira "que dé prioridad a los asuntos que preocupan a los ciudadanos de Cataluña" entre los que no se encuentran las delegaciones en el extranjero del Gobierno de Montilla.

Publicidad
Publicidad

9 Comentarios

Publicidad
#9 miquel, bcn UE, 15/01/2009 - 00:58

Ningú discuteix les delegacions comercials "ambaixades" d'Andalusia o València arreu del món.Ningú critica que el passaport ens posi Ciutadans de la UE i cada estatet tingui ambaixades pròpies...perquè?

#8 Joan, Lloret de Mar, 15/01/2009 - 00:00

Mercé, jo estic molt content de que es gastin els nostres impostos en projectar la imatge de la meva pàtria al exterior. El que m´empprenya es que els meus diners serveixint per suvbencionara a gent que no ens té cap simpatia, i en alguns cassos ens odïa

#7 torribera, bcn, 14/01/2009 - 22:16

Per un viatge a NY en les condicons que viatja en Carod la majoria ens perderien un Ple i fins el casament dels amics havent fet el regal. Mai des sap si es podrà repetir.

#6 Gombau, Lloret de Mar, 14/01/2009 - 20:49

Johan (sants) Vaja quin hispànicus que es fa dir el seu nom en una altra llengua.Que us fa vergona; q ja s´us ha passat la euforia de la Eurocopa i heu aterrat a la realitat del q es la vostra pàtria: Atur, toros, justicia inútil, franquistes a dojo etc.

#5 mercè, bcn, 14/01/2009 - 20:12

El m2 d'oficina al Rockefeller center: uns 500€. Una oficina de 100 m2, p.e., 50,000€ al mes que pagarem tots. Per a no res.
Però a Cat., tothom callat davant d'aquest enèsim abús. Quina vergonya, això és típic de les dictadures!