Publicidad
Política · 27 de Noviembre de 2016. 14:03h.

Castro enfrenta al independentismo

Turull reprocha a la CUP defender el "régimen castrista" y dice que en el PDECAT "defendemos democracia en todas partes"

Castro enfrenta al independentismo

Turull

El presidente parlamentario de Junts pel Sí y dirigente del PDECAT, Jordi Turull, ha cargado contra la CUP y Podemos, sin citarlos directamente, por la defensa de que ambos partidos han hecho de la figura de Fidel Castro.

"Los hay que defienden urnas y régimen castrista, los hay que quieren imputar urnas y dicen dictador a Castro, y los hay que defendemos democracia partes", ha escrito Turull en su cuenta de twitter.

También la coordinadora general de la formación, Marta Pascal, manifestó ayer que "estamos asombrados por los mensajes que se han producido lamentando la muerte de un dictador". "El PDECAT no es cómplice de ninguna dictadura. Ni de derechas ni de izquierdas. Hoy los demócratas somos más fuertes", sentenció.

Publicidad
Publicidad

8 Comentarios

Publicidad
#8 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 28/11/2016 - 09:48

Serà que el pujolisme va ser molt democràtic.

#7 Xexo, Premia, 27/11/2016 - 19:22

Al tanto que se enfadaran los cupaires i nos quedamos sin indapandencia jeje

#6 Catalunya libre chico, Malecon del puelto, 27/11/2016 - 18:34

Aqui ja tenim el règim cubà en fase de projecte avançat: Tenim la comandante Gabriel, el compa Gargantè, el camarada Baños, el che Salellas i tota la troupe d'esquerres "de tota la vida" que fan de "claque", a més dels ex-corbataires de la dreta per no ser menys..

#5 Agnés Vila, Tarragona, 27/11/2016 - 18:07

Ja sabem que aquest home és molt mala persona. Les ha fet de tots colors contra Catalunya. És un corrupte i un degenerat. El fetge no se com el deu tenir, però al cor hi te una pedra.

#4 Pere, Lleida, 27/11/2016 - 17:33

Debat de nivell entre personatges de la categoria intel·lectual del Sr. Turull.
Aquí a Catalunya després del franquisme encara vam haver de patir trenta anys de règim nacionalista. Endollisme, corrupció i mediocritat a dojo.