Política · 15 de Mayo de 2013. 20:25h.

CDC reta a Fernández Díaz a "poner las pruebas contra Ziani sobre la mesa"

Rull culpa al ministro de gestionar la detención del marroquí de la Fundació Nous Catalans "en base a insinuaciones"

CDC reta a Fernández Díaz a "poner las pruebas contra Ziani sobre la mesa"

Rull, en una imagen de este miércoles

El secretario de Organización de Convergència, Josep Rull, ha replicado las manifestaciones hechas este mismo miércoles por el ministro Fernández Díaz, cuando ha descartado que la tramitación para expulsar Noureddine Ziani tengan un trasfondo político. Rull ha criticado que la detención del marroquí vinculado a CDC sea "en base a insinuaciones" y ha retado al ministro a "poner las pruebas sobre la mesa".

Las palabras del dirigente de Interior no han hecho sino elevar el tono crítico de Convergència hacia el proceso de detención y posterior orden de expulsión contra el presidente de la Unión de Centros Culturales Islámicos de Catalunya y alto cargo de la Fundació Nous Catalans vinculada a CDC. Rull ha exigido "transparencia" en el proceso.

El dirigente soberanista ha lamentado la "opacidad" con que Interior está tratando el suceso y ha exigido al ministro que "ponga todos los elementos sobre la mesa" para poder juzgar un tema "sensible" para la sociedad.

Mientras el Ministerio "no haga más que insinuaciones ", ha dicho Rull, CDC se reserva "el derecho a plantear nuestras dudas sobre la intencionalidad política que hay detrás ". El secretario de organización ha considerado que si detrás de este suceso hubiera "intencionalidad política" sería "un acto muy grave".

Una de las incógnitas que Fernández Díaz ha dejado sin resolver es el país europeo que ya ha expulsado Zidani. Como el ministro no ha revelado el estado, CDC le ha invitado a hacerlo para que el detenido pueda defenderse.

Publicidad
Publicidad

9 Comentarios

Publicidad
#5 Pep, Reus, 16/05/2013 - 14:36

Algún dia CDC haurá d´explicar als seu electors tota la política d´immigració a CAT i la creació del centre del Nous Catalans..tot per fer de Catalunya la comunitat LIDER al estat espanyol de nouvinguts islamistes...?? que amaga CDC amb aquesta política en contra d´opinions dels catalans ??

#4 Manel Carmelo, Badalona, 16/05/2013 - 09:33

Les proves "contundents" contra Ziani qui les ha confeccionat?
Els mateixos periodistes del Mundo que van publicar l'informe dels diners negres dels Pujol?

#4.1 Molt sosìtós, bcn, 16/05/2013 - 16:22

No m´estranyaria. Els mateixos que el ministre Fdez no ha estat capaç d´identificar... Quines coses! I després tampoc no es disculparan. I si aquest home veu destrossada la seva vida i la de la seva famíli amb l´expulsió, tampoc tindran cap remordiment.

#3 alemany stolberg, tortosa, 15/05/2013 - 23:28

dimiteixo cada dia que pasa veig que ser catala i gilipollas es lo mateix vaig sospitar al donar vot massiu a Zapatero a les 2nes eleccions ara ja estic convençut.vull ser ciutada d'Andorra encara que ara no poden matar als jueus que pasaben la frontera per robarlos l'any 44 fen de guies

#2 spanish, Madrid, 15/05/2013 - 22:54

Rull xato l´amic de Colom ja va ser expulsat de Belgica per sobiranista ?

#2.2 Esta de dret?, bcn, 16/05/2013 - 16:24

ON SÓN LES PROVES? o PREFEREIXES VIURE EN UN ESTAT DE NO-DRET?

#1 pep, manresa, 15/05/2013 - 22:34

Llàstima que Zanini no fos sionista, i ultraortodox, com les 2/3 parts dels militants d'aquest partit, així els fotarien fora a tots... ah, calla, no, que els del PP també són els seus companys de viatge, en el 65 aniversari de la creació de l'Estat de l'apartheid més antic del món.

#1.1 francesc, girona, 16/05/2013 - 09:40

Jo sóc sionista i pensa que Israel és l'estat que inverteix més en investigació científica i en avenços tecnològics en benefici de tots a més de estar en la majoria d'empreses que cotitzen en el Nasdaq.Quan l'Islam arribi a Espanya tal com ells mateixos diuen , aleshores veuràs un apartheid

#1.2 Jesús Martin, Barcelona, 16/05/2013 - 16:33

Vaja, un sionista igual que l'Avigdor Lieberman .
Cal suposar que estàs ben cofoi de ser-ho i combregues fil per randa amb els objectius imperialistes del sionisme.