Política · 6 de Abril de 2018. 14:21h.

Cifuentes, abocada a la dimisión

El rector de la Universidad Rey Juan Carlos ve "indicios claros de delito"

Cifuentes, abocada a la dimisión

El rector de la Universitat Rei Juan Carlos, Javier Ramos, en una compareixença davant la premsa, ha reconegut que "no consta" el treball de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes per al màster, a més d'advertir que "hi ha indicis clars de delicte ".

"No ha estat tramesa la memòria del TFM ni es pot constatar que el treball hagi tingut lloc", ha assenyalat, a més d'apuntar que "no consta l'acta a l'arxiu de postgrau, tot i que és obligatori". "Ens posem a disposició inicial fins que se sàpiga tota la veritat", ha afegit.

Igulamente, ha volgut deixar clar que "aquesta Universitat no dubtarà a tallar qualsevol activitat no legal que es produeixi". "És rotundament fals que s'hagi prentendido manipular la documentació", ha assegurat, a més d'explicar que "vaig contactar per via telefònica amb la secretària del tribunal que va confirmar la defensa".

Publicidad
Publicidad

13 Comentarios

Publicidad
#14 Protocolo ibérico de diplomas, La Capitàs de los Reynos, 07/04/2018 - 14:29

La secretària al Rector: Oye, que ha llamao la ministra que quiere el título del Máster, què le digo?, pues ná, coges el formulario y se lo mandas con los sellos y toda la pesca. - Vale,. Luego si alguien protesta diremos que todo es legal,- Y si van más allá?, pues decimos que era ilegal.

#12 Laila, Bcn, 07/04/2018 - 09:34

El Rector y toda España lo ve. En el PP hay gente honesta que ha estudiado honestamente y se sienten ensuciados.

#11 Alejandro, Barcelona, 06/04/2018 - 23:17

Sra. No porfíe más y dimita. Admita lo que hasta el rector ha admitido: que se ha falsificado su título.¡¡Madre mía !! Si se hiciese una investigación del currículum de los políticos, nos llevaríamos muchas sorpresas y ninguna buena.

#10 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 06/04/2018 - 21:08

I tota una presidenta de CCAA, la 130 madrilenya vaja.

I aixo que no son bidoctorats com els de la mare carbassera, ni bititulacions fuls com les del polvorilla ni llicenciatures tullides com la de Joana la Tiesa.

Pero alla la premsa desenmascara la gentusseria sense pensar primer quins son els ulls de poll sagrats que no es poden trepitjar

#9 Alie, Pluton, 06/04/2018 - 19:27

Quanta estona més ha de tardar en dimitir aquesta barroera? País tercermundista, tot el prestigi d'una universitat i de les titulacions que expedeix qüestionats de la pitjor manera possible i el Rajoy encara dient que no té cap importància. Doncs sí, que la té. I el despreci a persones que no reconeixen la seva signatura? I la resta d' estudian