Pelegrí acusa a Rull de "salir a morder" a Duran

CiU, a la greña

Rull, con Duran, en una imagen de archivo

El secretario general de Unió, Josep Maria Pelegrí, ha acusado al secretario de organización de CDC, Josep Rull, de "salir a morder" Josep Antoni Duran Lleida cada vez que éste se pronuncia sobre algún tema.

"Rull equivoca de destinatario de sus críticas. Nosotros somos leales al pacto, a la federación, en el programa electoral y al presidente Artur Mas", ha afirmado en una entrevista en Els matins de TV3.

El secretario general de Unió también ha dicho que las críticas de Rull quizás son porque "no sé si participa en un concurso o en un juego de rol en el que se dan puntos para meterse con el señor Duran i Lleida".

Por otra parte, ha asegurado que la propuesta de CiU a ERC y el PSC para entrar en el Gobierno es "real, sincera y necesaria para el país." No es ningún globo sonda, añadió.

Publicidad
Publicidad

15 Comentarios

Publicidad
#12 FERRAN, BARCELONA, 26/03/2013 - 20:24

Aquests de CiU, sempre jugant a la puta i la ramoneta; ara units, ara barallats, ara nacionalistes, ara, reginalistes, deprés; regionalistes i garantistes de la governavilitat de l'estat. algun cop, tota la federació, tindrà les coses clares, algun cop, es faran grans?

#11 Josep-Maria, Barcelona, 26/03/2013 - 19:54

A Madrid es deuen fregar les mans de satisfacció: un altre cop els catalans esbatussant-se entre ells (i millor si són del mateix partit o coalició); un cop més, els polítics nacionalistes fent el ridícul; una vegada més les amenaces dels catalans desfent-se com un terròs de sucre en aigua calenta.

#10 Ramon, Girona, 26/03/2013 - 19:08

Cal treure's de sobra en Duran. Si no es possible, millor trencar amb Unió. Les coses a CDC no aniran mes malament.

#10.1 Josep-Maria, Barcelona, 26/03/2013 - 21:11

Duran = Mas! Dues cares de la mateixa moneda.
Mas té la mà trencada a fer el contrari del que predica. Fa poc va muntar un gran show contra la corrupció; va convocar magistrats, etc., a un gran acte. Al mateix temps promovia un imputat i un condemat (!) de CiU a càrrecs de més nivell.

#9 Ramon, Catalunya (o el que queda), 26/03/2013 - 18:35

no entenc res de CDC, que pel que es veu, ha claudicat davant els espanyols d'unió i els altres, han rendit el país, i això serà terrible, al temps.

#8 joan, manresa, 26/03/2013 - 17:38

El Casal,17,30 h.--Oh CDC s'espolsa la caspa o perderá fins i tot las sevas siglas.Sí Unió no se sent identificada amb el proyecte sobiranista,dons vinga fora i a fer el seu camí.Lo que és inadmisible es asumir pactes amb la finalitat de frenar-los i fer els nostres proposits.,L'encax amb Espanya