Publicidad
Política · 11 de Abril de 2009. 21:18h.

CiU, contra les plataformas ecologistas

Tremosa considera que "la mayoría no tienen razón de ser"

CiU, contra les plataformas ecologistas

Mas y Tremosa, en una imagen de archivo

El candidato de CiU a las elecciones europeas, Ramon Tremosa, ha manifestado que la mayoría de plataformas ecologistas "no tienen razón de ser". Tremosa ha asegurado que considera "muy frívolo que algunos partidos que antes estaban en la oposición alimentaran todas estas plataformas y movimientos".

Además, ha defendido que CiU ha sido "más coherente" y en "una misma línea" en este sentido. Tremosa se plantea "como moveremos los trenes, como iluminaremos las casas, como haremos ir las máquinas si no queremos la MAT, pero tampoco el parque eólico ni energía solar ni otros sistemas de energías renovables que no son tan contaminantes pero pueden tener un impacto visual".

Sobre la línea de muy alta tensión (MAT), Tremosa se ha mostrado partidario de soterrar algunos tramos porque "entiendo que el impacto visual de este tipo de infraestructuras se tiene que minimizar al máximo".

Publicidad
Publicidad

10 Comentarios

Publicidad
#10 Enric, Riudarenes, 13/04/2009 - 11:56

Es pot compatibilitzar el desenvolupament d'un pais amb la preservació del paisatge i de l'entorn natural. Entreu a www.senyipaisatge.org, adheriu-vos i ajudeu-nos a transmeytre aquest missatge!

#9 pau, manlleu, 13/04/2009 - 08:53

Quan governaven i els preguntaven per l'excés de purins a Osona i les seves conseqüències, aquests pairalistes ja deien que hi havia massa pressió ecologista a Catalunya, i que no n'hi havia per tant.La pudor se sentia ja abans d'entrar a la comarca

#8 Galdric, manlleu, 13/04/2009 - 08:26

CIU va deixar envair de purins Osona, varen contaminar totes les fonts i la pudor se sentia per tota la comarca. I això que és "el seu territori". Això és una mostra del que van fer ells sense la pressió dels ecologistes

#7 Eva, Barna, 12/04/2009 - 21:35

Te raó, si no volem la mat, i necessitem l'energia, alguna solució s'ha de posar en comptes de fer com els "perroflauta" que es queixen pero no diuem com arreglar-ho i cap solució els sembla bona.

#6 Montesquieu, barcelona, 12/04/2009 - 17:28

Segons Tremosa el que te sentit es ser receptiu a le pressions immobiliaries i basar-se en estudis obsolets amb dades falsejades per fer infraestructures com ara el quart cinturó.