Publicidad
Política · 3 de Diciembre de 2013. 18:32h.

Ciudadanos invita a la ANC a convertirse "en partido político"

"Que haga lo que hace desde una lista electoral y no desde la calle"

Ciudadanos invita a la ANC a convertirse "en partido político"

Forcadell, en una imagen de archivo

El portavoz adjunto de Ciudadanos en el Parlament, Jordi Cañas, ha invitado a la Asamblea Nacional Catalana (ANC) a convertirse "en partido político".

Cañas, pues, ha pedido que si quieren trabajar por el futuro de los catalanes "que lo haga desde una lista electoral y no desde la calle", organizando manifestaciones.

Por otra parte, el diputado ha avanzado que su partido presentará una moción en defensa de la Constitución para instar al Parlament "a que constate que la soberanía nacional reside en el conjunto del pueblo español"

"Que cualquier referéndum sobre cuestiones que sean competencia exclusiva del Estado sólo podrá ser convocado por el gobierno de España y autorizado por el Congreso y que rechaza cualquier declaración unilateral de independencia", ha añadido.

Publicidad
Publicidad

22 Comentarios

Publicidad
#16 Xavier V, Barcelona, 04/12/2013 - 14:26

Pura demagògia, perquè no li diu el mateix a la PAH?? perquè no els hi demanen també que es converteixin en un partit i deixin de convocar manifestacions? Perquè estan fent pura demagògia, com sempre!

#15 Winston Churchill, Lleida, 04/12/2013 - 10:51

El mes trist i patetic és que tant aquesta com la del OPIUM CULTURAL, com la monja...tenen el mateix sex appeal que una sipia.
Haurien de canviar d'estratègia i fer sortir a aquella dels melons...si home la del Laporta.
Al menys les proclames independentistes, amb melons, s'empasen millor.

#15.1 C's quintacolumnistes anticatalans, Sabadell, 04/12/2013 - 14:28

Si, millor melons que colons no? Que fa un nacionalista espanyol de c's portant el nom d'un demòcrata com Churchill que va lluitar contra vosaltres? Posa't Goebbels, Himmler, Mussolini, paquito l'afeminat de ferrol o si vols un referent vostre més actual, Karazdic.

#14 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 04/12/2013 - 10:42

Fer molts partits politics no Ajudan pas en res a Catalunya la Divideix la separa cal la unitat Per fer Força cal esta en un sol partit politic si hu fabe SI E.R.C.no entra el Govern Català y van sols a les Eleccions Europeas Es el Partit politic que necesita ara CATALUNYA ,cap altra

#13 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 04/12/2013 - 10:36

Ja tenin el partit politic de una Monja , que hufa per perjudica a E.R.C. Que L´ANC Volgues fer tambe un partit politic no seria raro .Ja que tots volem esta en política per tenir un gran sou ,, cotxe oficial y disfrutar de molts privilejios i no fer res

#11 Roger, L'H, 04/12/2013 - 09:26

Tenim partits independentistes de sobres. La funcio de l'ANC o d¡Omnium es molt més important. Tots els que estem implicats en el procés però que no volem acostar-nos a la politica ni en pintura. Sino demanar que els nostres politics facin la seva feina.