Política · 30 de Enero de 2010. 21:26h.

Crisis en Reagrupament

Carretero deja la junta directiva

Crisis en Reagrupament

Carretero, con militantes de Reagrupament, durante la Diada del Onze de Setembre

El presidente de Reagrupament, Joan Carretero, ha decidido abandonar la junta directiva con trece miembros más por desavenencias en la elaboración de las listas electorales, según informa Vilaweb.

El debate para la formación de las listas electorales en vista a los comicios del otoño ha originado una crisis dentro de Reagrupament que ha hecho que Joan Carretero y trece miembros más de la junta directiva hayan decidido irse.

Carretero ha tomado la decisión este mismo sábado tras expresar sus divergencias con un grupo de cuatro miembros de la formación: Jaume Renyer, Emili Valdero, Albert Pereira y Francesc Abad.

Publicidad
Publicidad

71 Comentarios

Publicidad
#71 marc, lleida, 31/01/2010 - 23:51

anau alerta que CIU voldra que li faceu les comtes dels diners que a invertit a reagrupament

#70 Jaume Morera, Barcelona, 31/01/2010 - 19:47

Tant de bo, aquesta comedia te pinta d'acabar aviat. L'irrupció de R.Cat mostraba la cara mes friki i grotesca del independentisme. Nomes ens queda esperar que fa en Laporta i si deixa definitivament l'independentisme sense un gram de credibilitat.

#69 Oriol, BCN, 31/01/2010 - 19:05

La jugada de Carretero està clara: adaptar-se a les condicions de Laporta. El tàndem Laporta-Carretero ja s'ha materialitzat. I jo, amb ells, i amb la majoria d'associats de Rcat que els vulguin seguir. La resta, ja sabeu, sou a temps de tornar a ERC.

#68 Pep, Alt Empordà, 31/01/2010 - 18:05

Pep de Manresa si ets independentista és una llàstima pel pais que no tornis a votar l.ùnic partit independentista parlamentari que hi ha al nostra país..l.independentisme d.ERC és integrador,si no ho entens sempre et quedaran les trinxeres o mes espanya

#67 BADORED, Barcelona, 31/01/2010 - 16:58

El proxim govern de Catalunya, será. President : Artur Mas, Conseller de governació. Joan Carretero, Conseller de economia: Felix Millet, Conseller de Obres publiques: Macia Alavedra, etc.etc.etc..