Publicidad
Política · 16 de Octubre de 2012. 18:30h.

Crisis en Solidaritat de Girona

Dimiten tres coordinadores por presuntas irregularidades en las primarias

Crisis en Solidaritat de Girona

Toni Strubell, en una foto de archivo

Tres coordinadores de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) de las comarcas gerundenses dimitieron pocos días antes de que concluyera el pasado fin de semana el proceso de primarias en esta demarcación.

Se trata de Santi Niell, Joan Albareda y Teresa Massegosa, de las coordinadoras del Gironès y Baix Empordà, los cuales estarían en desacuerdo con la confección de la lista impulsada por el presidente de la formación y diputado Toni Strubell.

De hecho, un militante de SI de Olot, Jordi Vilar, ha denunciado que la número 4 de la lista, Anna Tarrés, "no consta en el listado de adheridos a Solidaritat" por lo que no podía ser incluida "como candidata en el proceso de primarias".

Segun el demandante, el hecho de que "no constaba en ningún listado de adheridos a SI, ni de simpatizantes, ni a ningún otro listado de los que disponía la Mesa (...) invalida por sí solo el su proclamación oficial como candidata".

Vilar ha presentado un recurso donde señala a la dirección del partido que "tenga por impugnada la proclamación de la lista de candidatos de la región de Girona surgida de las elecciones primarias celebradas el domingo 14 de octubre de 2012".

Este militante también ha denunciado que Strubell ha "colocado a dedo un independiente de número dos con consigna de voto, Pere Garriga". Como protesta por el proceso de la lista de Girona, Mercè Escarrà, presidenta de Escola en català, retiró su candidatura.

Publicidad
Publicidad

48 Comentarios

Publicidad
#39 atlasac, Vila-real, 02/12/2012 - 10:31

PERQUE ! ! !

Després d´haver-los VOTAT...PROTESTEU al carrer?

i lo més REPUGNANT REPUGNADISSIM es tornar-los

a VOTAR, acàs és un VICI com el fumar? FUMAR

MATA ASSASSINA...però NO PODEN DEIXAR DE

FUMAR....és el que us PASSA? no podeu deixar de votar

la mateixa MARCA? digueu-nos per

#38 redidecore, Mataró, 17/10/2012 - 14:46

Ara toca treballar més que mai per aquestes eleccions que són les que ens han de portar a la plenitud nacional.
Jordi Vilar Garriga
Adherit de SI a Olot (La Garrotxa).
ESPERO QUE QUEDI CLAR!

#37 redidecore, Mataró, 17/10/2012 - 14:45

Per tot això demano que aquests dos mitjans és retractin en les seves errònies informacions aparegudes en els seus mitjans. El dret a l'opinió, la queixa i la pluralitat no tenen res a veure amb el que ells van publicar.

#36 redidecore, Mataró, 17/10/2012 - 14:44

La meva única intenció ha estat i serà millor el funcionamemt intern del nostre partit. Crec que les primàries han estant un exemple de democràcia i participació, amb tots el defectes que tenen tots el processos participatius. Mai no he dit ni he denunciat irregularitats ni coses per l'estil.

#35 redidecore, Mataró, 17/10/2012 - 14:43

El partit molt ràpidament va resoldre tots els meus dubtes i amb això vaig quedar més que satisfet, sobretot en veure la vàlua de l'independent que anirà de 2 per Girona, l'alcalde d'Arbúcies Pere Garriga, exemple de lluita i de catalanitat insubornable.