Publicidad
Política · 27 de Enero de 2009. 11:01h.

Duran aconseja a Felip Puig "dedicar cinco minutos a pensar"

"Tengo muchas cosas que decir todavía y tengo intención de hacer una conferencia"

Duran aconseja a Felip Puig "dedicar cinco minutos a pensar"

Duran y Tremosa, hablando con Pottering

El secretario general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida ha manifestado en una entrevista a El món a RAC 1 que "tengo muchas cosas a decir, todavía; después de las elecciones vascas y gallegas tengo intención de hacer una conferencia". "Creo que los políticos harían bien, empezando por Felip Puig y acabando por mí mismo, en lugar de responder a lo que dice el otro, de dedicar cinco minutos a pensar; he hablado con Toni Castellà y quiso dejar claro que yo no dejaba la política", ha añadido.

Sobre Tremosa, Duran ha explicado que "Mas buscaba un perfil de formación económica y catalanista, no entro, es una decisión de Convergència Democràtica y desde ayer es de CiU. Tenemos que centrarnos en el futuro, con Tremosa, es un buen candidato y tiene una vertiente positiva".

Publicidad
Publicidad

7 Comentarios

Publicidad
#7 pere de solana, Niula, 28/01/2009 - 17:01

CDC i UDC a Europa estan en grups diferents. Per què no es presenten separats? En Duran (Godo i Antich, que és el mateix) tenen candidats menys radicals, no independentistes, amb més mèrits de cadira i millor full de serveis al país:Castellà ? je,je

#6 torribera, bcn, 27/01/2009 - 21:51

En Duran no es retirarà mai?. Però quants anys té. Si està a la política des del pleistocé. Pot ser no hi ha gent jove, o és que no engresquen a ningú. Per cert, Unió exactament quina mena de partit és? mai ho he sabut. O és una empresa de cursets.

#5 Yvonne, Sitges, 27/01/2009 - 17:46

Aviat els d Unió faran amb Duran com els cubans amb Fidel Castro: El faran escriure articles infumables i interminables i el posaran a una residència. Tot això em recorda els darrers anys d en Franco: Els seus el necessiten viu per sobreviure ells.

#4 dani, reus, 27/01/2009 - 13:23

Si nò trenqueu amb Uniò, els de CDC anireu a la merda.

#3 pepa, granollers, 27/01/2009 - 13:11

Als sociates falta gent.