Política · 22 de Enero de 2013. 21:06h.

Duran apela a CDC desde Chile

El dirigente de Unió tilda de "gravísima irresponsabilidad" el documento de Convergència de Barcelona

Duran apela a CDC desde Chile

Una imagen del tuit de Duran

El presidente del comité de gobierno de Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha apelado a Convergencia desde Chile, tras el documento firmado por CDC de Barcelona.

"En Chile me encuentro con comunicado de CDC de Barcelona ciudad. Siempre sorpresas en Chile! Es una gravísima irresponsabilidad. Espero que dice CDC nacional", señaló Durante en una twitts en Twitter.

Unas horas antes, el número dos de la formación democristiana, Josep Maria Pelegrí, ha hecho público un comunicado de siete puntos donde califica de "inaceptable" el documento de CDC de Barcelona.

También que "si no les gusta la federación, que planteen los órganos competentes de su partido la denuncia del acuerdo de federación".

Publicidad
Publicidad

9 Comentarios

Publicidad
#8 Pep, Vic, 23/01/2013 - 08:48

Duran sempre està a Amèrica del Sud, jo l'he trobat a Cuba i a Argentina els taxistes de l'aeroport el coneixien. Que hi fa?, perquè hi va tan sovint? i amb passaport diplomàtic. A més davant una votació tant important l parlament el cap del partit està fora. Que li interessa més?

#8.1 Josep, Barcelona, 25/01/2013 - 01:10

Deu ser que ara es te que trobar amb Rajoy a Chile per veure que fan amb les contes de les Caiman o alguna cosa per l'estil....

#7 Román, Sant Boi L., 23/01/2013 - 08:46

¿No podía ir a esconderse más lejos este sujeto, y con una excusa mejor? Vaya impresentable, este tipejo.

#6 Núria, Reus, 23/01/2013 - 08:34

Ja torna a ser a Xile? Què hi fa allà? No li fa vergonya, en un dia com avui, no ser a la tribuna de convidats del Parlament, donant suport al sentiment majoritari dels catalans? Quin covard !!! I mentre, uns titelles del seu partit traient-li les castanyes del foc. Covard, repeteixo.

#5 spanish, Madrdi, 23/01/2013 - 07:39

te la caseta per quan aqui no el vulgui ningu.....amb el raconet que ha anat fent...avui es probable que s´abstingui per deixar caure a Mas

#3 Iñigo, Salou, 22/01/2013 - 23:15

Pepito no se puede ser solo catalanista hay que ser independentista, te volveran a llamar José Antonio y enviar a Alcampell.
Un compañero de los Franciscanos de Lleida.