Política · 5 de Noviembre de 2012. 12:31h.

El 'chiringuito' de Solidaritat

La ex presidenta reconoce que Escola en Català está controlada por SI

El 'chiringuito' de Solidaritat

Mercè Escarrà

Merced Escarrá ha presentado hoy su dimisión como presidenta de la asociación Escola en Català que presidía desde el pasado mes de febrero. Esta entidad "vinculada a Solidaritat Catalana per la Independència ha liderado en los últimos meses la defensa del sistema de inmersión lingüística ante la ofensiva judicial española para reintroducir el español en las aulas".

Escarrá justificó su dimisión porque la entidad ha pasado a ser controlada por Solidaritat. "Me han represaliado por la denuncia de pucherazo que hice en las primarias gerundenses de SI y el jefe de comunicación del partido, Fernando Verdaguer, me retirado todos los accesos al mail, twitter y facebook de la asociación que presido" .

"Así las cosas, no tengo otra salida que dimitir" afirmó Escarrá, quien lamentó "la deriva insensata de represalias que está llevando a cabo Ferran Verdaguer y Solidaritat contra mi persona".

Publicidad
Publicidad

25 Comentarios

Publicidad
#18 Arnau, Lleida, 06/11/2012 - 13:39

La feina que Solidaritat ha fet els dos últims anys al Parlament amb únicament 3 diputats està molt per sobre d'informacions d'aquesta mena.

#18.1 Pensador gratuït, PPCC, 22/11/2012 - 19:26

Quina feina? Si no han fet res en 2 anys, més enllà de vendre fum a través del #NoVullPagar i d'aprofitar-se manera il·legal de les dades de diverses entitats (seves) per a finalitats diferents. És molt lleig.

#17 Corberant d'Alet, Barcelona, 06/11/2012 - 11:25

Soc membre Defensem l'Escola en Català i Solidaritat ho ha fet molt bé- GràSIes per treballar per Catalunya. El Català llengua oficial a Catalunya.
SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA

#16 Helena, Girona, 06/11/2012 - 08:58

Jo m'havia cregut el discurs de SI però realment veient aquest espectacle veig que fan pena i que busquen el mateix que tota la resta: viure de la política . Em passo a la CUP.

#15 xavier sarria, barcelona, 06/11/2012 - 00:06

I ara és l'ÚNICA que defensa el Català com l'ÚNICA llengua OFICIAL en una Catalunya Independent.

CiU, ERC volen el Castellà com llengua oficial.

SOLIDARITAT (SI), ARA I SEMPRE.

SERIOSITAT, INTEGRITAT, COHERÈNCIA, COMPROMÍS.

#14 xavier sarria, barcelona, 06/11/2012 - 00:01

SOLIDARITAT (SI) ha defensat des del Parlament que el Català fos l'ÚNICA llengua vehicular.
Qui li va donar suport? Ningú, ni CiU ni ERC etc...

Ha defensat el Català des d'Escola en Català conscienciant a la gent del perill que corria per les sentències del TC.


#14.1 Jordi Batlle, Barcelona, 06/11/2012 - 09:45

En la moció presentada per SI es va transaccionar i aprovar traient la paraula ÚNICA de la moció. Segurament Tena i Turull van arribar a algun acord...