Publicidad
Política · 13 de Enero de 2009. 15:19h.

El fichaje de CiU votó contra el Estatut "por exigencia acadèmica"

Tremosa consideraba que no quedaba "suficientemente garantizada la mejora de financiación"

El fichaje de CiU votó contra el Estatut "por exigencia acadèmica"

Tremosa y Mas, en la rueda de prensa

El candidato de CiU a la eurocámara, Ramon Tremosa, ha indicado en conferencia de prensa que "en febrero del 2006 me posicioné por un no al Estatut. Pero lo hice por una exigencia académica porque me parecía que no quedaba bastante garantizada la mejora de financiación que necesitamos. Y que no quedaba bastante garantizada la mejora en inversión de infraestructuras por parte del Estado que necesitamos". Tremosa ha añadido que "más vale pecar por exceso ahora y después el tiempo pondrá las cosas en su sitio".

El candidato convergente a las elecciones europeas ha considerado que es "grave" que "no se cumplan los plazos" con respecto a la aplicación del nuevo modelo de financiación. Para Tremosa, "en unos años podremos valorar el salto que se ha hecho en materia de financiación e infraestructuras".

Veure video

Publicidad
Publicidad

14 Comentarios

Publicidad
#14 catala, bcn, 14/01/2009 - 09:56

perio la veritat es que hen canviat la conspiracio judeo masonica a espanyola, aixi tots els peps independentistes agafen el relleu d´aquells falangistes que amb un viva españa es feien palles, enhorabona ho tens clar.

#13 catala, bcn, 14/01/2009 - 09:54

...el laporta pensaria els Peps de torn mai els importara qui m´ha donat els cales per agafar la poltrona, clar per que aixo passi tinc que dir les paraulotes magiques: Espanya KaKa i pel pep tot es clar, i em sembla be pero aquests van de moderns...

#12 CATALA, BCN, 14/01/2009 - 09:50

PEP (manresa) qui te les coses clares ets tu, tv3 paga 30 milions dels catalans per que el barça pagui i aixo no es un escandol, si Pep laporta ho te tot clar que truqui a la seva familia fatxe dels echevarria que ja li van pagar la campanya...

#11 Kropotkin, Vic, 14/01/2009 - 07:58

Vaya morro... Jua, jua, jua,... Estos nazionanistas solo sirven para chapuzas y choriceos.... Som-hi...

#10 pep, manresa, 13/01/2009 - 20:20

Podeu dir el què volgueu, a mi m'ha agradat cada cop que l'he sentit parlar, tant me fa si es presenta pels uns o pels altres, té les idees clares i sempre contrasta les opinions amb dades i fets objectius.