Publicidad
Política · 21 de Julio de 2008. 09:34h.

"El grupo en Madrid desapareció por el 23-F"

Molas admite que el intento de golpe de estado pasó factura al PSC

El nuevo presidente del PSC, Isidre Molas, en sus primeras declaraciones públicas el sábado pasado después de su designación, ha admitido que "el grupo parlamentario desapareció como consecuencia de un golpe de estado" cuando después del 23-F (1981) se reformó el reglamento del Congreso que permitió la desaparición del grupo del PSC en Madrid. Molas, a pregunta de e-notícies, negó que su elección -y la de Raimon Obiols para presidir la Conferència Oberta del año próximo- sea un "premio de consolació" a pesar de que el undécimo congreso del partido ha mantenido aparcada esta reivindicación. "El PSC no ha renunciado nunca", ha destacado a la vez que ha insistido que la decisión rae en la comisión ejecutiva del PSC porque "puede hacerlo" cuando lo crea oportuno. El histórico militante socialista también ha recordado que él ha sido presidente del grupo de la Entesa en el Senado.

Isidre Molas, con Manuela de Madre, durante el Congreso
Publicidad
Publicidad

10 Comentarios

Publicidad
#10 Carles Puyol, Barcelona-CATALONIA IS NOT SPAIN, 22/07/2008 - 10:38

al PSC tot és marketing.Ja veurem el que els dura quan la gent acabi fart de promeses i falses esperances. Abans del que ens pensem tot petarà.

#9 pepa, granollers, 22/07/2008 - 09:22

I un rabe, són catalans de conveniència tots plegats.

#8 Emili, Sabadell, 21/07/2008 - 20:22

El cop d'estat del 23F va ser un èxit dels promotors ara només falta saber del cert quins van ser aquest promotors. Cal recordar que pocs dies després del cop d'estat va haver-hi una reunió "secreta" de: UCD, l'AP i el PSOE i d'aquí­ va sortir

#7 Joan, Barceloneta, 21/07/2008 - 16:29

No estic d'acord amb tots els punts de vista: el grup propi del PSC va votar per la LOAPA. Essent com son avui en dia els de PSC, votarien fidelissimament seguint ordres del PSOE. Qui vulgui vots catalans a Madrid, que voti partits catalans

#6 Carles Puyol, Barcelona-CATALONIA IS NOT SPAIN, 21/07/2008 - 16:27

ISIDRE, COMENCES BÉ AMB AQUESTES DECLARACIONS. Això del 23F va passar fa 27 anys??? Carai i des-de les hores no heu sabut fer rés més??? Quina barra!!! Potser que en Jordi(Sabadell) té raó, no???