Publicidad
Política · 20 de Julio de 2011. 12:19h.

El PP intenta salvar a Camps del banquillo

El ex vicepresidente valenciano se declara culpable y acepta la pena más alta por soborno

El PP intenta salvar a Camps del banquillo

Víctor Campos

Dos de los cargos políticos imputados por el escándalo del "caso Gürtel" se han declarado culpables de cohecho y aceptan la pena más alta. Tanto el ex vicepresidente de la Generalitat Valenciana, Víctor Campos, como el ex jefe de gabinete de la Conselleria de Turismo han decidido aceptar la pena impuesta por el juez que instruye el caso.

A partir de ahí, el presidente del tribunal fijará la condena para ambos por cohecho pasivo impropio en una sentencia que dictará en los próximos días. Este paso podría significar un primer paso para que el presidente de la Comunidad Valenciana, Francisco Camps, se decida a hacer lo mismo.

Publicidad
Publicidad

5 Comentarios

Publicidad
#5 joan, manresa, 20/07/2011 - 17:12

tinu.)Si a tot L'Estat es fes una inspecció de las invalidezas totals i parcials,encare avui día mes d'un 60% serían declarades nulas.,en un mostrej local i entre cuneguts ya es pase.,s'imaguinen quina sangría i no palem de jubilacions a Andalucía i Extremadura,per dir algo,nas peonades i cobrar

#4 joan, manresa, 20/07/2011 - 17:06

El Casal,16,45h.--Estem tots d'acord que no pot heber-hi tractes de favor i menys regals--( i menys cuneguts,jejejej).Dit axó no entenem aquesta caçera i al govern d'Andalucía i el Sr.Chaves,cap fiscal si fica...Mireu aquí a la tertulia ,som 7 de colla,tots ,pro tots manifestem lo seguent,(cont.

#3 Tio Canya, Ala Frugell-Free Catalonia, 20/07/2011 - 16:14

Aixó passes a Alemania,caurien els Governs del Land,el Federal,el sistema democratic i cauria la Borsa.Açi no passara res perqué casi tots som ganduls,incults, antidemocratics,prepotens,i no tenim raonament assenyat,aixís ens va amb l' economia,Spain penjada d'una canya si la canya cau E adeu siau

#2 Karl57, Barcelona, 20/07/2011 - 14:09

I no passarà res. Els borregos espanyolets seguiran votant al PP. La immaduresa i incultura del poble és la causa de la crisi. Els governs només saben aprofitar aquest fet.

#1 Canuto Cañete, HUELVA, 20/07/2011 - 13:03

PREGUNTA ¿Por Que hay CHULOS en la VIDA POLITICA? RESPUESTA:Porque LOS CHULOS carecen de IDEOLOGIA,son ESTOMAGOS AGRADECIDOS,COMEDORES DE PESEBRE y GENTUZA DE MALVIVIR.