Publicidad
Política · 3 de Junio de 2019. 17:04h.

El presidente trabaja

Torra recomienda una tienda de quesos

El presidente trabaja

Tuit de Quim Torra

El presidente de la Generalitat, Quim Torra, recomendó este pasado sábado visitar una tienda de quesos que se encuentra en la localidad de Campdevànol, en el Ripollès. Torra lo hizo a través de su cuenta de twitter en el marco de la iniciativa 'Benvinguts de pagès'.

“¡No se pierdan este fin de semana de ‘Bienvenidos de Pagès! (Fotos Quesería Palou, de Campdevànol, en el Ripollès, disfrutando de su amabilidad)”, escribió el presidente catalán en la red social. Torra acompaña el tuit con tres fotografías, donde se ve diferentes tipos de quesos.

La campaña ‘Benvinguts de pagès’ consiste en “un fin de semana de puertas abiertas del campesinado para descubrir el origen de nuestros alimentos”. La consellera de Agricultura, Ganadería, Pesca y Alimentación, Teresa Jordà; y el presidente del Parlament, Roger Torrent, también participaron en alguna de las iniciativas.

Publicidad
Publicidad

13 Comentarios

Publicidad
#12 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/06/2019 - 21:54

El treus de la seva ratafia, dels seus alls, dels seus botijos, de les seves misses, de les seves carbasses gegants i el seus balls de rams i s´avorreix. I fins i tot amb aixo no en te prou.

Ell es un home inquiet, de echarse al monte, de pit i collons. Del socarrimat del napalm com la senyora Rahola


I ara li ha tocat als pobres formatges.

#11 "Menus" conya, Capetown del Llobregat, 03/06/2019 - 20:06

És que no sabeu apreciar els valors de la Pàtria, pel que fa a mi, estic esperant amb delit els reportatges que farà TV3 de la festa nacional de cargol a la llauna, les curses de sacs de Monistrol de l'Espàrrec i el descapullament de micos viudos de la Pobla del Carquinyoli. Apa, Adeu uniunistes!

#10 Hi ha gent que pasa gana a Catalunya, poca-solta, Calafell, 03/06/2019 - 20:04

A veure: faci política, que hi ha molta gent que passa gana i estretors a Catalunya. Eleccions autonomiques JA !!

#9 ferran, rugby, 03/06/2019 - 19:54

cap a tractória a veles desplegades...

#8 Albert, BCN, 03/06/2019 - 19:33

El modelo de cataluña que quieren algunos... el requesón valley! I+D y tecnología puntera! Que nos vean como una comunidad autónoma pueblerina