Publicidad
Política · 7 de Octubre de 2009. 15:03h.

El PSC apunta a Antoni Vives por el caso Millet

Joan Ferran recuerda que fue presidente de la Trias Fargas

El portavoz del PSC al Parlamento, Joan Ferran, ha recordado que el actual concejal de CiU en el Ayuntamiento de Barcelona, Antoni Vives, fue el presidente de la Fundación Ramon Trias Fargas entre "el 2003 y el 2007" cuando recibió parte de los fondos del Palau de la Música desviados por Fèlix Millet.

"Quizás no preguntó de donde venían, pero los usó para hacer propaganda polítca", ha añadido. Ferran ha confesado "mal humor" porque dinero de la música se usaran con finalidades políticas y ha pedido responsabilidades al alcaldable de CiU por Barcelona, Xavier Trias, al que le ha preguntado "si esto es lícito o no".

Antoni Vives, a la izquierda, en una imagen de archivo
Publicidad
Publicidad

9 Comentarios

Publicidad
#9 2pac, barcelona, 11/05/2011 - 19:43

Antoni Vives es un dels millors polítics que té la política catalana perque es economista escriptor i politic, sempre te les coses molt clares i es com ell diu que s'haurien de dur a terme i ell en cap cas esta involucrat en el cas millet.
gracies

#8 Jaume, Bcn, 07/10/2009 - 19:14

Queda clar que CIU i PSC tenen els calçotets bruts.

#7 Ramon, girona, 07/10/2009 - 18:24

Sr. Farran (el de la Crosta). Donar diners del Palau a un partit polític, crec que es indecent, però pot ser legal. Modifiquin les Lleis, per això cobren. Que la caixa els condoni sis milions d'euros a vostès es una estafa a l'Obra Social de la caixa.

#6 lacasadelabomba.blogspot.com, Camina Llúcia, 07/10/2009 - 17:54

Apreciadíssim sr Ferran. El màxim responsable de TOTES les fundacions a Catalunya i de les seves auditories ès la conselleria de justícia de la Sra Tura (PSC). Fa 7 anys que aquesta conselleria ès en mans del PSC. Alguna pregunta més?

#5 Alexia, Manlleu, 07/10/2009 - 16:49

Pot haver-hi cas Millet, però no hi ha cas Trias Fargas. Els diners es varen rebre legalment, estan contabilitzats, declarats i auditats i no tenian perqué saber d'on els havia tret en Millet. Els PSOEmontillistes estan cagats per cas informes falsos.