Política · 13 de Agosto de 2011. 14:36h.

El PSC cree que Pujol va a Madrid para controlar a Duran

"Pujol no va a Madrid a hacer gimnasia soberanista, sino a asegurar el sometimiento de Duran a Mas"

El PSC cree que Pujol va a Madrid para controlar a Duran

Dani Fernández, en el Congreso, en una foto de archivo

El portavoz adjunto del grupo socialista en el Congreso, Dani Fernández, ha dicho que Oriol Pujol en Madrid para "asegurar el sometimiento de Duran a Mas". En una entrada en su blog, el dirigente del PSC ha asegurado: "desengáñese, Pujol no va a Madrid a hacer gimnasia soberanista, sino a asegurar el sometimiento de Duran a Mas".

"Duran i Lleida volverá a Madrid con la obligación de devolver a Rajoy el apoyo que Alicia Sánchez-Camacho da a Mas", ha asegurado.

"En otras palabras: volverá a Madrid a apoyar en el conjunto de España a los recortes sociales que Sánchez-Camacho apoya en Cataluña. Y si flaquea, el aliento de Oriol Pujol en el cogote le recordará que el Govern de Ciu depende del apoyo del PP".

Publicidad
Publicidad

8 Comentarios

Publicidad
#8 Daniela, Bna, 15/08/2011 - 17:10

I els chaconets Dani, a que aneu a Madrid?, que us hem vist el llautò!

#7 kim, hospi, 14/08/2011 - 18:03

El PSc (psoe) es l'unic partit del mon que escup al plat que els dona de menjar perque no menjen del psoe sino de catalunya, no surt del psoe la comida sino la cullera. Esperem que catalunya tapi l'olla i ja veurem que fan aquestos lladregots.

#6 Josep Lluis, Barcelona, 14/08/2011 - 11:55

Una cosa queda clara: El PSC es posa nerviós davant la possibilitat de que Oriol Pujol sigui diputat a Madrid. No els agrada gens. Ja només per això, hauria d anar. Es ben evident, no? Amb el Duran se senten còmodes i ben tranquils. Rubalcaba té a Duran controlat per diversos mètodes.

#5 MARIONA, castellò, 14/08/2011 - 10:36

piensa el ladrón que todos son de su condición!els socialistos estan acostumat manipular la veritat-Estan esverats perquè se'l hi acaba el poder Immens que han tingut.Fan pena com defensen la MENJADORA només atacant CIU !NO TENEN ARGUMENTS NOMÉS XERRAMECA BUIDA I MALÈVOLA! ANEU-VOS AL CORTIJO

#4 Joan, Barcelona, 14/08/2011 - 08:32

D'això en Fernández en sap molt. Fa anys i panys que els controlen els amos de Ferraz