Publicidad
Política · 22 de Octubre de 2009. 09:22h.

El PSC critica que "dinero de la música" fuera para CDC

"Nosotros si queremos dinero vamos al banco, no a ver a Millet"

El PSC critica que "dinero de la música" fuera para CDC

Miquel Iceta, en TV3

El portavoz del PSC, Miquel Iceta, ha sido entrevistado a Els Matins de TV3 "que ya era hora que se mostrara los convenios". "Nunca hubiera tenido que suceder que un dinero que iba a la música catalana fueran para la fundación de un partido político", ha añadido, a más de denunciar que la Trias Fargas "ha recibido más de 600.000 euros de Millet".

Iceta ha lamentado que "esta gente encuentra normal que dinero de la música fuera a su partido". "Nosotros cuando queremos dinero vamos al banco, no a ver al señor Millet", ha manifestado, además de asegurar que los convenios entre Caixa Catalunya y la fundación del PSC son "una cosa transparente, normal, mostramos los convenios el mismo día".

Sobre las palabras de Artur Mas, alegando posibles "represalias" en caso de mostrar los convenios firmados por CDC, ha lamentado que "Mas dice unas cosas ... nosotros uno de los acuerdos de los convenios con Caja Cataluña es dar publicitad".

Publicidad
Publicidad

36 Comentarios

Publicidad
#36 jordi, bcn, 23/10/2009 - 09:39

I els 7 milions d'Euros que la caixa us ha perdonat?.I els "festivals" del "Forum" que tots els vostres en dein el "forrum"?,I els comptes de l'Institut de Cultura de BCN?, I els estudis de l'Ajuntament de BCN?I la web de l'Hereu?,I.....

#35 Ramon, Sat Cugat, 22/10/2009 - 20:22

Ho diu gent d'un partit que viu de l'obra social de Caixa de Catalunya. Dels diners que esperen els orfes, desvalguts, minusvalids, vidues pobres, etc..
No tinc paraules.
A mi aquest paio em recorda sempre el bibliotecari d' El nom de la Rosa'

#34 pol, barcelona, la del forum, 22/10/2009 - 20:09

Iceta, amic, veig que ets bon alumne del mestre Guerra (Germà que estranyament no sabia res del caso Guerra), i que deia "Difama, que algo queda". Evidentment que quan vol diners va al banc, a ell li donen el que a mi hem retreuen!!!!

#33 Josefina, Barcelona, 22/10/2009 - 19:21

I els diners que heu xuclat de Caixa Catalunya què Iceta? Els hi vas demanar al Narcís Serra oi? Per aquests inútils de sociates ara passa els problemes que passa.

#32 Josep, Barcelona, 22/10/2009 - 18:32

Clar, ells van als bancs, perque la Caixa de Catalunya els hi regala cada any fins quedar quasi en fallida i la Caixa els hi perdona els deutes quan arriven a 7 M. d'€