Publicidad
Política · 28 de Enero de 2009. 14:45h.

El PSC desmiente a Montilla

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat dice que recibieron la recomendación tras la tragedia

El PSC desmiente a Montilla

Rosa Boladeras

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Rosa Boladeras, en declaraciones a TV3, ha afirmado que recibieron un correo electrónico en el cual se recomendaba suspender las actividades deportivas, pero que este llegó el sábado por la tarde, una vez ya se había consumado la tragedia de Sant Boi, contrariament a lo que se defiende desde el Gobierno de la Generalitat.

"La primera noticia de que habrán vientos fuertes llega el viernes por la tarde. El sábado por la mañana recibimos un comunicado mucho más concreto en el cual se indica que habrán rachas de viento superiores a los 90 km/h. El sábado a las 16 horas llega la recomendación de suspender todas las actividades deportivas", ha explicado. Boladeras, que había trabajado como periodista en el propio grupo parlamentario del PSC, ha sido también alcaldesa de Corbera, una de las localidades más castigadas por el vendaval.

Ver vídeo

Publicidad
Publicidad

11 Comentarios

Publicidad
#11 crazycat, bcn, 29/01/2009 - 07:47

un email? no es van fer partits, pero la gran majoria de gent es varen desplaçar a fer-los.! No te telefon en Saura? no pot trucar a la radio? a la Tele? si fos per algun altre tema si que ho farien oi? o ja ho han fet oi?

#10 pep, manresa, 29/01/2009 - 01:42

No calia ser gaire llest per restringir certes activitats aquell dia, només escoltar el Temps a TV3 en lloc de mirar el Tomate.
N'hi ha que la seva crosta sociata els impedeix veure més enllà del nas

#9 manel, Barcelona, 28/01/2009 - 21:47

Si desmenteix Montilla vol dir que aquest menteix o no diu la veritat. I són del mateix partit. Però el més important és que Montilla menteix o l'han enganyat.

#8 Catalunya real, Barcelona, 28/01/2009 - 19:59

tenint en compte com se les gasten al PSOE-C no em sorprendria gens que qualsevol dia aquesta dona est trobes un cap tallat de cavall al llit....

#7 joan, manresa, 28/01/2009 - 18:05

Jejjeej,Sr.Eduard,te molta raó.Encare que axó no és motiu de riure,riem del cinisme tan grand d'alguns politics d'una prensa que tenen tant poca memoria com la d'un musquit..Només cal lleguir alguna crónica del AVUI,per persona afí al régim.DIMISSIO