Publicidad
Política · 23 de Octubre de 2012. 09:10h.

"El PSC gobernó al tripartito con el 'enemigo'"

Miguel García, presidente del Hospitalet, afirma que es un partido "con complejos"

El ex militante del PSC y presidente del Hospitalet, Miguel García, ha lamentado "los complejos" de la formación que ha abandonado y, entre otras cosas, ha reprochado a los socialistas que "gobernó al tripartito con el 'enemigo'".

García, que cerrará la lista de Ciutadans en las elecciones al Parlament del 25-N, ha afirmado que "el PSC no acaba de decir lo que la mayoría de sus militantes piensan" y que "por eso estamos viendo la deriva que están teniendo".

"El PSC -ha apuntado- hace falta en la sociedad, pero prefiero aportar mi granito de arena a una formación que creo que representa más la idea que yo tengo de una Catalunya unida a España".

Finalmente, el presidente del Hospitalet ha dicho que "nunca actuaré en contra del PSC porque soy socialdemócrata pero hay que sacar los complejos". "Cuando se quiten los complejos, hablamos", cha oncluido.

Miguel García
Publicidad
Publicidad

20 Comentarios

Publicidad
#14 Jordi pp, BCn, 23/10/2012 - 18:04

Mai he entès com pot ser que hi hagi qui viu a Catalunya i que ens odiï d'aquesta manera.

#13 LLUC, 11 SETEMBRE, 23/10/2012 - 16:23

Aquest senyoret és el que apareix dia si i dia també a Intereconomía TV dient que els presidents de clubs no s´han de definir políticament ? Ah, vale ... Amb aquest riurem als mítings de Ciudadanos.

#12 El grumet, Viladecans, 23/10/2012 - 15:57

Prou que els hi anava bé, als tres, per poder anar tirant del tros. Ara cap vol ser culpable de la situació de desastre, en que ens van deixar. De pacte d'esquerres no en tenia res. Era pacte de conveniències personals i partidistes.

#11 Mia, oslo, 23/10/2012 - 15:56

aquest és dels que van entrar per l'estació de frança amb una maleteta de cartró i la terra que l'ha ajudat a tirar endavant és per a ell, territori enemic, no cal dir res més....

#10 Verde - Wert, Platja d'Aro, 23/10/2012 - 15:50

Maco, per què no et passes més hores amb en Pedrerol despotricant contra els catalans i dient alló que no he entés mai. Me siento español y catalán.... Que algú m'ho expliqui.