Política · 4 de Julio de 2014. 17:00h.

El PSC pide a sus alcaldes que devuelvan los sobresueldos en la FMC

Lamentan, sin embargo, que esta situación "amparada en la legalidad, se asimile a conductas irregulares del todo intolerables"

El PSC pide a sus alcaldes que devuelvan los sobresueldos en la FMC

Una imagen del presidente de gestora, Josep Félix Ballesteros

La Comisión Gestora del PSC pide a los cargos públicos socialistas que hayan podido recibir los presuntos sobresueldos de la Federación de Municipios (FMC) que los devuelvan "íntegramente".

El PSC, mediante un comunicado, asegura que trasladará a sus cargos públicos que "si han recibido estas indemnizaciones, deben devolver íntegramente, a la espera de que se determine la corrección de los acuerdos de la Federación que amparaban estos cobros".

También muestra su "plena confianza en que se aclaren y resuelvan, si las hay, responsabilidades; a la hora que muestra la plena convicción en que en ningún caso ha habido ánimo de enriquecimiento irregular por ninguno de los cargos públicos ".

La Comisión Gestora del PSC lamenta que esta situación "amparada en la legalidad, se asimile a conductas irregulares del todo intolerables y que los socialistas consideramos que se deben erradicar de la gestión pública".

"Entendemos la sensibilidad de la ciudadanía y su grado de exigencia, y por ello se ha optado por el reintegro de los importes, mientras no se certifique plenamente que se ajustan a la normativa vigente", concluyen.

Publicidad
Publicidad

8 Comentarios

Publicidad
#7 Ballesteros per fi t'han descobert, Tarragona, 07/07/2014 - 14:22

Ja era hora que algú parés els peus al senyor Ballesteros. El dia que comencin a mirar bé l'Ajuntament de Tarragona en sentirem molt a parlar d'aquest home.

#6 Nana Cid, Tarragona, 06/07/2014 - 10:12

que ho fan de franc, clar que no se'ls podía passar pel cap, que com ells i elles cobraven. Després asseveren als quatre vents, que no són casta però que en canvi, canvien per la "nostra pasta". Tot aquest desgavell el taparà el proper escàndol polític local, de la diputació, de les CCAA o l'Estat

#5 Nana Cid, Tarragona, 06/07/2014 - 10:10

Clar que tot i ser lloable que retornin els diners, per a tot demanen informes jurídics però cap d'ells i d'elles, de totes les formacions, no se'ls va pasar pel cap, si era legal, il·legal o al·legal. La qüestió era redistribuir les rendes, per fer un país més just i desrpés dir que molts alcaldes

#4 Quim, SANT CEBRIÀ DE VALLALTA, 05/07/2014 - 11:02

Ah... però així que això funciona així:

a) foto mà al calaix
a1) i a més fent trampres, ho faig d'una manera que així no tributu
b) si m'enxampen, torno el que he robat
c) aquí no ha passat res

En Bustos deixa rastre per tot allà on ha passat! Li direm Varón Dandy.

#3 LLUC, 9N2014, 05/07/2014 - 08:04

El President de l'executiva actual, el xuleta Ballesteros, també està a la llista no ?