Publicidad
Política · 4 de Diciembre de 2019. 22:45h.

Elecciones a la vista

Convergentes pone en marcha la maquinaria electoral

Elecciones a la vista

Germà Gordó, en una imagen de archivo

Convergentes, el partido que fundó el ex consejero Germà Gordó cuando abandonó CDC, ya se prepara para un posible adelanto electoral en Catalunya. La formación ha anunciado en su cuenta de twitter que este miércoles el comité ejecutivo de Convergentes “ha decidido iniciar en enero la carrera electoral para las elecciones al Parlament”.

El partido de Gordó ya se presentó a las elecciones generales del 28 de abril de 2019 y en las últimas municipales de Barcelona del 26 de mayo. En cuanto a los comicios al Congreso, Convergentes consiguió 2.406 votos, mientras que en las de la Ayuntamiento de Barcelona, en obtuvieron 383.

Convergentes se define como “un partido soberanista de centro amplio nacido para representar la mayoría de la sociedad catalana”. Junto a Germà Gordó, el otro rostro más reconocible es el de Teresa Pitarch, la secretaria general de la formación, que también se fue de Convergencia en 2017 con el ex consejero de Justicia.

Publicidad
Publicidad

5 Comentarios

Publicidad
#5 El Peluco , Can Sixty, 05/12/2019 - 14:43

La pose amb el braç recolzat per mostrar el rellotge que li van regalar per Nadal és de personatge que surt al Lecturas ensenyant el xalet. A sobre d'inútils son una colla de frikys.

#4 Volen iniciar una "carrera", Barna, 05/12/2019 - 13:28

No sabem si es tracta d'una cursa electoral o una carrera de dret polític. Deuen tenir una dependència lèxica d'el castellà que és la llengua de llurs antecessors o de la majoría d'ells.

#3 Mireia, Manresa, 05/12/2019 - 09:08

No tenen vergonya ni consciencia, despres del mal tremendo que han fet al pais, tornen a regenerar-se com rates, i hofan sense vergonya com el personatge dels cabells blancs que era el "recaudador del 3%" i la mà dreta del culpable de tot el desgavell actual, el tal Mas Gavarró que hauria d'estar entre reixes junt amb els seus alumnes.

#2 Mariuset, Barcelona, 05/12/2019 - 06:43

Per la munio de gent que es veu asseguda en aquest Consell Nacional segur que es prepara a tope!!!! (ironia)
Feu-nos un favor i no us presenteu, que per friquis ja en tenim prou amb els que hi han a govern

#1 atl,lota, PINEDA, 05/12/2019 - 00:45

Ja es hora no? cobrar de expresidents uns i altres a viure de la mamella.. Que teniu por de perdre CDC o com us dieu ara?Ja fa temps que tenieu de fer eleccions d'una vegada. Apa, vinga.. Des l'avi Florenci que anem de cul i de malestar, Que feu molt de mal a Catalunya, moltissim.