Política · 7 de Noviembre de 2020. 17:57h.

Empieza el declive americano

Biden gobernará Estados Unidos con 77 años

Empieza el declive americano

El candidato demócrata a la presidencia de Estados Unidos, Joe Biden, ha ganado las elecciones en Estados Unidos después de conseguir la victoria en Pensilvania y lograr así superar los 270 votos necesarios, después de un recuento de cuatro días. Joe Biden, de 77 años, se convertirá en el 46º presidente estadounidense el próximo 20 de enero de 2021.

Biden habría ganado en Pensilvania tras el largo recuento de votos por correo, lo que le daría 273 de los 270 votos electorales necesarios para llegar a la Casa Blanca y se convertirá así con el nuevo presidente, según informaron las cadenas CNN, CBS y NBC.

El todavía presidente de EEUU, Donald Trump, mantiene que él es el ganador y ha anunciado que mantendrá su ofensiva legal consistente en llevar a cabo recuentos del voto por correo en algunos de los estados donde los resultados han sido más ajustados.

Publicidad
Publicidad

35 Comentarios

Publicidad
#34 a més, ., 08/11/2020 - 16:06

Era molt pitjor Bush. Però de Bush no recordo tanta unanimitat sospitosa de tenir tots els medis de comunicació en contra. I Obama va ser un bluf que va continuar amb la mateixa política. Almenys Trump ha tingut la virtut de dir en veu alta el què pensa molta gent sobre la globalització.

#33 ja el coneixem, bcn, 08/11/2020 - 14:04

No hi ha motiu especial d'alegria, ja coneixem què va fer l'administració Obama: més guerres i militarisme a l'Orient Mitjà, més Estat Islàmic, més globalització i deslocalització d'empreses, més tractats de lliure comerç que perjudiquen sectors socials sencers, etc etc etc

#32 escèptic, bcn, 08/11/2020 - 13:42

El declivi americà va començar amb la deslocalització dels milers d'industries que se'n varen a la Xina perquè la mà d'obra era més barata. El mateix a Occident. I després es queixen que la gent vota a Trump. La globalització ha estat una gegantesca estafa al servei d'unes minories.

#31 escèptic, bcn, 08/11/2020 - 13:39

Trump i Putin varen acabar amb l'Estat Islàmic a Síria, cosa que el sr Obama va ser incapaç de fer en 7 anys. Llegiu Fuera de Control de Daniel Estulin i sabreu qui eren els que es dedicaven a finançar per la porta de darrera l'integrisme islàmic per dur un canvi de règims a la regió.

#30 escèptic, bcn, 08/11/2020 - 13:35

Resulta sospitosa tanta unanimitat dels medis de comunicació davant Biden. Potser perquè Trump ha posat en evidència aquesta gegantesca estafa que és la globalització i això els qui se'n carreguen de dur-la a terme no li han pogut perdonar mai. A mi la victòria de Biden no em desperta cap especial esperança, ja ho varem veure amb el bluf Obama.