Publicidad
Política · 5 de Agosto de 2010. 11:30h.

ERC anima al juez a actuar contra CiU

Vigo: "Ahora, a quien le toca hacer el trabajo es al juez, que debe espabilar y empezar a trabajar"

ERC anima al juez a actuar contra CiU

Pere Vigo, presidiendo la comisión de investigación

El diputado de Esquerra y presidente de la comisión de investigación sobre el caso Palau, Pere Vigo, ha pedido al juez que lleva el caso a actuar contra CiU. "Creo que ahora a quien le toca hacer el trabajo es al juez Juli Solaz, que debe espabilar, y empezar a trabajar de verdad", ha dicho en una entrevista a RAC1.

Sobre la comisión de control, Vigo ha manifestado que "la Comisión no se creó porque sí. Se crea porque hay unos papeles y unos datos sospechosas" y ha añadido que "es un ejercicio de transparencia. La gente ha podido saber de primera mano qué pasaba en el Palau". Por eso defiende que "el trabajo de la Comisión fue acertada" e insta a CiU a "dar explicaciones".

Por último, sobre el informe de Hacienda, ha señalado que "corrobora las conclusiones de la Comisión y desmonta la teoría de Convergència, definitivamente, que esto era una conspiración".

Publicidad
Publicidad

12 Comentarios

Publicidad
#12 JoanMarti, Terrassa, 06/08/2010 - 00:00

ERC nomes treballa per ella, no com altres, el Psc ha estat el mal menor per un partit amb ganes de fer coses i amb nomes 20 diputats, cosa que Ciu amb majoria no era capaç, Ningu recorda amb qui pactava Ciu quan era al Gobern?? Psoe i Pp i seguira pacta

#11 glorieta, Lleida, 05/08/2010 - 23:19

Aquest personatge inepte i partidista, tal com s'ha vist en la Comossió de la vergonya, crec que no té dret a opinar després del paper que ha fer en dita Comossió. Partidista i tendenciós total.

#10 Francesc, Mataró, 05/08/2010 - 20:56

Ja se sap que ERC és la titella del PSC

#9 Jordi Tallaferro, Barcelona, 05/08/2010 - 19:52

Cal netejar la política de corruptes i galifardeus..Si n'hi ha a CDC, doncs s'els ha d'apartar a tots es diguin com es diguin. Poden aprofitar per fer una lllei d'incompatibilitats polítiques i jubilar d'una vegada els aprofitats del franquisme.

#8 LLUC, Us resten 2 telenotícies sociates de TV3, 05/08/2010 - 15:59

Fa anys, Guerra feia la feina bruta al PSC-PSOE contra CiU perquè no podia ser que SEMPRE guanyés les eleccions catalanes. Més tard, Felipe va fitxar Mena i Jiménez Villarejo per fer el mateix. Ferran i Zaragoza no ho varen aconseguir. I ara tenim ER !