Publicidad
Política · 17 de Septiembre de 2008. 14:26h.

ERC considera la Vall d'Aran una "realidad nacional"

"Es un pueblo occitano desde un punto de vista linguístico y cultural"

ERC considera la Vall d'Aran una "realidad nacional"

Simó, en rueda de prensa

La portavoz de ERC, Anna Simó, ha defendido en rueda de prensa que el Valle de Arán "es una realidad nacional dentro del Principat de Catalunya", y que "está teniendo un reconocimiento diferenciado, no de ahora, de hace tiempo". En este sentido, Simó ha detallado que una "realidad nacional" quiere decir que "es un pueblo occitano desde el punto de vista lingüístico y cultural". La dirigente de ERC ha recordado también que el Govern, a través del departamento de Governació que encabeza Jordi Ausàs, "está trabajando en la confección de la ley del Aran".

Publicidad
Publicidad

32 Comentarios

Publicidad
#32 Elsa, Fraga, 18/09/2008 - 14:40

Doncs si són occitans, o més occitans que Catalans, que se´n vagin amb els occitans i deixin d´emprenyar amb la seva somiada botigueta pirinenca. Així de pas, al no tenir les reials pistes d´esquí, solucionarem un altre problema.
Tota a ANDORRASKIAR

#31 Marc, Vielha e Mijaran, 18/09/2008 - 12:19

La val d'aran és una nació molt abans que la Catalunya actual! Senyora d'esquerra.

#30 Cabrejat es poc, Igualada, 18/09/2008 - 07:20

Molt be Eduard de Castelldefels ets clar i concis, jo era simpatitzan d'erc, pero desde que em van trair d'aquesta manera tan misera, MAI, PERO QUE MAI MES ELS TORNARE A VOTAR. Son uns falços.

#29 Wasaman, Lleida, 18/09/2008 - 00:31

Si home, el que faltave, un altra Andorra. Un xiringuito per fer quartos a costa del que paguem els demes. Ells se beneficien dels Estats que els envolten, monten cuatre bancs i a viure. Vaya panda de lladres. Independencia per Ciutat Jardi ja! no te j...

#28 pep, manresa, 18/09/2008 - 00:16

detectivesa, després de dir Bajo ja només et faltava dir Lobregado... BAJO LOBREGADO, San Cucufate del Valleso, San Vicente de los Huertos... ah, i Maçanet de Cabrenys... Demasiado Limpio de Cabritos