Publicidad
Política · 16 de Septiembre de 2008. 15:41h.

ERC, contra la ilegalización de ANV

"Perpetúa el conflicto y retrasa una solución pacífica"

ERC, contra la ilegalización de ANV

Joan Ridao

El portavoz de ERC en el Congreso, Joan Ridao, ha lamentado la decisión del Tribunal Supremo de ilegalizar ANV afirmando que "perpetúa el conflicto" en el País Vasco y "retrasa cualquier solución pacífica a la violencia". Ridao ha criticado a la "justicia española" y al PSOE y PP por "insistir en su intención de penalizar las ideas y de adulterar la realidad" de Euskadi, agregando que una parte destacada de la sociedad vasca "se queda sin referente político". Ha añadido que el Supremo ha aplicado una ley "dudosamente democrática" como la ley de partidos, y ha criticado que se deje "sin oxígeno" los que "pueden ser lo únicos interlocutores políticos en el País Vasco".

Publicidad
Publicidad

13 Comentarios

Publicidad
#13 Mercè, Barcelona, 16/09/2008 - 19:19

I diuen que prohibir un partit polític és un acte democràtic. Son d'un altre mon.

#12 Ferran, Taradell, 16/09/2008 - 19:12

Que fàcil es parlar. Actualment ERC no representa a cap electorat. La majoria dels que el varem votar, ja no ho tornarem a fer, menstretant ells segueixen donant passos a favor dels espanyolistes i parlant-hi en contra.

#11 joan, manresa, 16/09/2008 - 17:31

Es la polica de sempre.Una de freda i una de calenta.El problema és més profund i ve de anys.I ningú vol o no pot,arreglar la situació de Las Históricas.I és axís.Es com dos bocs lluiten per la famella.Sort que ETA está en calma.La solució per are..

#10 Joan N, Barcelona, 16/09/2008 - 17:17

Segons els Tribunals (després que els fiscals posesin les denúncies amb la llum verda del PSOE) ANV = ETA. D'altra banda, perquè em de dialogar amb assassins?

#9 Fran, Llinars, 16/09/2008 - 17:10

Jo tambe estaria en contra si condemnessin la violencia d´ETA,pero no ho fan i aixo vol dir que estan d´acord.Si els partits nazis estan il.legalitzats tambe te que estar-ho els partis pro-ETA.El dia que ells volguin negociar ja saben el que han de fer.