Publicidad
Política · 14 de Enero de 2009. 16:47h.

ERC justifica la presencia de Saura en la manifestación

Simó considera que era "perfectamente legítimo"

ERC justifica la presencia de Saura en la manifestación

Anna Simó

La portavoz de ERC al Parlament, Anna Simó, ha justificado la presencia del consejero de Interior, Joan Saura, en la manifestación de sábado porque era "perfectamente legítimo". La posición de Simó ha sorprendido porque ha evitado pasar cuentas después de que el mismo Saura criticó al presidente del Parlament, Ernest Benach, a raíz de la polémica del 'tuning' al coche oficial. Simó también ha justificado la pancarta de las JERC que trataba Israel de "genocida" a pesar de los recientes viajes oficiales de Carod y Huguet a este país. "Es obligación de un gobierno establecer contactos oficiales por tal de propiciar contactos comerciales entre empresas", ha afirmado. Anna Simó ha negado, aun así, que haya ningún convenio oficial entre Universidades e Israel a pesar de la petición de ICV de dejarlos en suspenso.

Publicidad
Publicidad

9 Comentarios

Publicidad
#9 dani, reus, 15/01/2009 - 11:58

Com no podia ser d'un altre manera, entre el llops no es mosseguen, aixo es que es veuen venir una devallada de primera.

#8 Tià, Paisos Catalans, 14/01/2009 - 22:48

Saura i ER:No esteu fent res mes que Franco aixequi el cap.FORA.No he posat la
C despres de ER,perque aquesta mena de gent ja no ens representa,ni ER ni IV.El poble català no es la imatge que ens esteu donant.Montilla:SAURA FORA,o ets complice.

#7 Tià, Paisos Catalans, 14/01/2009 - 22:31

Sers. de ER:a la mani hi havia hijaidistes, mínim 1,si vosaltres doneu suport a això,per la vostra culpa aviat tindrem els tancs;cada dia hi ha més delinquencia al carrer,i enlloc de exigir a Saura que acabi amb aixo,esteu donanst suport als delinquent

#6 josep, gracia, 14/01/2009 - 21:17

El que es legitim, senyors d'ERC, es que el conseller mani als mossos detenir a qui va per el carrer , i sobretot en manifestació, cobrint el rostre en lloc de riure'ls les gracies. Es per la seguretat de tots incloent els poca-soltes que li riuen tot.

#5 joan, manresa, 14/01/2009 - 19:29

Poca cosa deu a tenir fer aquesta portaveu,sembla volguer justificar una malifeta de unas criaturas..,o potser va ser axó...?Sra.Simó,ICV ya son prou grandets per defensarse solets, o no?..Miri el Sr.Saura sols declarant que va assitir a titul personal.