Publicidad
Política · 22 de Noviembre de 2021. 13:06h.

ERC salva los Presupuestos de Colau a cambio de los de Aragonès

Albiach celebra "un gran acuerdo para Cataluña y Barcelona"

ERC salva los Presupuestos de Colau a cambio de los de Aragonès

La presidenta del grup parlamentari d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha anunciat que han retirat l'esmena a la totalitat dels Pressupostos de la Generalitat i ha remarcat que els han arribat a un "preacord" amb el Govern. En aquest sentit, ha admès que el preacord passa perquè ERC voti els Pressupostos d'Ada Colau a Barcelona.

Albiach ha celebrat que "avui ERC s'ha situat al costat de l'interès del país i la seva capital", però ha dit que la negociació continuarà fins a l'aprovació definitiva dels comptes aquest mes de desembre. "Vull agrair a ERC que s'hagi mogut de les seves posicions per aconseguir un gran acord de pressupostos per a Catalunya i Barcelona", ha insistit.

La líder dels Comuns ha defensat la seva condició perquè "estem en un moment que necessitem pressupostos a tot arreu" i ha afegit que "és una bona notícia que el 23 de desembre tindrem pressupostos a Catalunya i Barcelona".

Jèssica Albiach ha dit que la tramitació dels Pressupostos ha de servir "per obrir un nou espai a Catalunya posant els seus vuit diputats al servei de millorar la vida de la gent". "Això no anava d'independentistes o no independentistes, es tractava de millorar la vida dels catalans", ha defensat.

Publicidad
Publicidad

8 Comentarios

Publicidad
#7 Marcial Heredia, el circo de la tele, 22/11/2021 - 17:08

Un obsceno cambaleche, con Junts de convidados de piedra aplaudiendo con las orejas y quedando como el tonto de la película. No Rick, no pretenderás que se hagan un hara kiri con el cuchillo del postre. Algo pasará.

#6 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 22/11/2021 - 16:59

Els comuns, nous socis de ERC. no m'agrada. El PSC seria el soci ideal.

#5 Yomismo, Sevilla, 22/11/2021 - 15:00

Antonio Gallego (Portavoz VOX Parlamento Cataluña): "Cataluña es la región de España con más chiringuitos"

https://www.listennotes.com/podcasts/buenos-d%C3%ADas-espa%C3%B1a/antonio-gallego-portavoz-vox-ZtbU-xHr7uo/

#4 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, AQUI TOTS PODRAN GUANYAR , 22/11/2021 - 14:46

Aqui podren dir , lo ques bo per Catalunya tambe es bo per Barcelona , i de rebote per Espanya per El Govern Espanyol ..TRES PRESSUPOSTOS QUE PODEN TIRAR ENDEVANT ..Aixo es BO PER TOTS I TOTES . Es podran fer politicas es podra treballar fer coses .QUE Sense Pressupostos no es podrien fer ..

#3 Sergi Sergio, Barcelona, 22/11/2021 - 14:41

O sea, lo de siempre, mantener las sillas, tanto unos como otros, tu me mantienes mis sillas de la Generalitat y a cambio yo te mantengo las tuyas del Ajuntament, el pais les da igual, la cuestion es mantener sillas, sueldos, pasta, prebendas y a seguir mamando de la mamella.

#3.1 Sarah, Tabarnia, 23/11/2021 - 09:07

Es obvio. Un día los presupuestos del oponente son una mrda a derribar, y al día siguiente los apruebo. Porqué a cambio ellos aprueban los míos, aunque hasta ayer les parecían una auténtica basura infumable.

Así, sean como sean, todos mantenemos nuestros sueldazos. I tots contents!

Qué nivel de políticos tenemos, no tienen vergüenza alg