Publicidad
Política · 5 de Julio de 2010. 14:32h.

"¿Es la manifestación de Òmnium o de Catalunya?"

Miquel Iceta: "si la bandera no puede presidir la manifestación estaríamos en un problema"

El portavoz del PSC, Miquel Iceta, ha asegurado que "si la senyera no puede presidir la manifestació -como pidió el presidente de la Generalitat José Montilla- estaríamos en un problema" y ha preguntado si "¿estamos hablando de la manifestación de 'Òmnium o de Catalunya?".

En este sentido, Iceta ha manifestado que "entre un lema o la senyera, mejor la senyera" y ha añadido que "no me puedo imaginar una manifestación unitaria sin el símbolo del país. El hecho de que nos consideramos orgullosos de nuestra nación es exibhir nuestra bandera".

Por último, el portavoz del PSC ha mostrado "pleno respeto a todas las pancartas y estrelladas" que pueda haber en la manifestación del sábado. Pero ha dejado claro que "no podemos pelearnos por la bandera del país".

Iceta, en una reivindicación del Estatut
Publicidad
Publicidad

58 Comentarios

Publicidad
#58 oscar, Reus, 07/07/2010 - 11:42

Iceta vol que sigui la manifstacio del psc-psoe per no quedar malament amb el catalanisme ( i perdre vots) pero no molestar als seus jefes de ferraz,
ja ho va dir alfonso guerra, " haran un poco de ruido y nada mas"
Es un cinic Sr. Iceta

#57 Oscar, Reus, 07/07/2010 - 11:27

Per favor Sr. Iceta, no ens prengui el pel. Voste es el que en la negociacio del estatut al parlament espanyol es va sentar al costat del psoe i no de la resta de diputats catalans. Ara va de defensor de catalunya, fisn qeu agafa l'AVE o el pont aeri.

#56 núria, BCN, 07/07/2010 - 08:49

No se si sento mes indignació o tristesa pel PSC. Nois, no ens volgueu pendre el pel... Us agradaria interpretar l'assistencia de la gent segons el vostre interès, anirem a la manifestació a reivindicar que sóm una nació i volem decidir us agradi o no!

#55 gerard, espluques, 06/07/2010 - 19:22

el que esta clar que sembla que no es, es la manifesta del psc, del montilla, de l'iceta i camarilla! per que hi van? de veritat, per que hi van?

#54 ccc, bcn, 06/07/2010 - 11:07

Be sr Iceta, ja van fer el cordó sanitari per aïllar al PP i vostè encantat, ara sembla que van per vostès. Ja ho deia en Brecht, a gaudir de la persecució