Publicidad
Política · 11 de Septiembre de 2017. 09:11h.

“Escucha alcaldesa, mírame a los ojos!"

Puigdemont insta a los ciudadanos a interpelar por la calle a los alcaldes que no faciliten votar

“Escucha alcaldesa, mírame a los ojos!"

El presidente de la Generalitat, Carles Puigdemont, en declaraciones que recoge La Sexta, animó a los ciudadanos a pedir explicaciones por la calle a los alcaldes y concejales que no faciliten la votación en el referéndum del próximo 1 de octubre.

“Escucha, concejal, alcalde, alcaldesa, mírame a los ojos. Yo soy un ciudadano y quiero votar. Eres un trabajador público, mírame a los ojos, soy un ciudadano, te debes a mí y ahora dime ... me dejarás votar o tú impedirás que yo vote? ", añadió.

Publicidad
Publicidad

20 Comentarios

Publicidad
#19 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , TE MIRU I BEIX MOLTS SENSE SOSTRE ALS CARRERS DE BARCELONA UNA RAMBLA SENSE ESTA SEGURA , 11/09/2017 - 20:08

PUIGDEMONT Te miru i BEIX UN POLITIC DE DRETES Que heu fet fortes RETALLADES SOCIALS . Retallades en SANITAT I EDUCACIÓ .Te MIRU i beix al CDC = C.I.U. Que baro fer LA REFORME LABORAL Amb el P.P. Te miru i pensu EN EL 3% Cas de Corrupció que va eliminar a JORDI PUJOL EX-PRESIDENT DE CATALUNYA . Te miru i beix BARRACONS I POBRESA

#18 Sergi, Barcelona, 11/09/2017 - 19:08

Cada dia mas nerviosos, mas amenazantes, mas descaradamente manipuladores, cada dia que pasa las caretas van cayendo y de las sonrisas se pasa facilmente a las amenazas. Todo muy iluminador.

#17 Raul, Barcelona, 11/09/2017 - 18:11

Mírame a los ojos ...y deja de mirarme el flequillo de simplón que tengo...

#16 Joan del Bages, Manresa, 11/09/2017 - 17:45

Carai ! Mira'm els ulls !! Em recorda en Tomas Roncero a cert programa de televisió. Propi d'un hooligan com li va dir algú. Quines maneres i quins arguments ! Patètic tot plegat i si hem de ser independents governats per persones com aquests que Déu ens empari ! Es salten la legalitat quan els convé.

#15 Un fart més, Qualsevol , 11/09/2017 - 14:48

Sembla el líder d'una secta messiànica!!!! Ja es conegut que és catòlic practicant, però aquest estil de visionari il·luminat, que segueix la voluntat de la providència divina... és més propi d'un fuhrer populista que del representant de tots els ciutadans, independentment de la seva ideologia.