Publicidad
Política · 15 de Abril de 2013. 12:17h.

Gordó descarta la consulta sin acuerdo con el Estado

El consejero pide ERC que no provoque "angustia" con el calendario

Gordó descarta la consulta sin acuerdo con el Estado

Germà Gordó

El consejero de Justicia, Germà Gordó, ha afirmado en el Fórum Europa Tribuna Cataluña que no ve posible una consulta de autodeterminación sin acuerdo con el gobierno español y apeló a no ir "angustiados" en el proceso, ya que el pacto con ERC permite aplazar el calendario para la convocatoria del referéndum.

"No tenemos que ir todos angustiados ni nerviosos", pidió el consejero de Justicia, que ha señalado también que una consulta de autodeterminación sólo sería posible en el marco de un acuerdo con el Estado. "No acabo de ver otra forma, se me hace difícil verla".

En este sentido, insistió en que el gobierno de CiU "tiene la obligación de trabajar para organizar la consulta", pero también ha recordado que el acuerdo con ERC, que permitió la investidura de Artur Mas, permite modificar el calendario para a este hipotético referéndum, en un principio fijado para el próximo año.

Publicidad
Publicidad

14 Comentarios

Publicidad
#13 Josepcito, El cul llogat, 16/04/2013 - 14:36

Que diguin aixó quan l'Oriol está declarant devant del jutje es molt explicit. El CNI els tenen agafats pels collons, i provablement a Esquerra també. Si no fosin tant corruptes aixó no ens pasaria.

#12 Andreu, Barcelona, 16/04/2013 - 01:11

A la fí hi ha un sobiranista inteligent i creible! Ja estem farts de somia-truites que fan demagògia barata i ganyotes a la gent i no pensen amb els peus a terra. Com a mínim, el Gordó no enganya i reconeix que el camí s ha de fer amb seriositat, i credibilitat. Com un país d Europa. Gràcies!

#11 Barna, Barcelona, 16/04/2013 - 00:34

Sembla ser que CiU no està còmoda en la tessitura independentista i comença a maniobrar per sortir d?aquest camí.

#10 Johan T, Granollers, 15/04/2013 - 18:04

Aquest home és un impresentable, així de clar, segur que ha estat proposat per en Duran. El President Mas va dir molt clar "que la consulta es faria sí o sí" i les declaracions d'aquest personatge van en contra d'això. Ell sap perfectament que Espanya mai donarà el seu vist i plau. Ha de dimitir

#10.1 Gerard, Barna, 15/04/2013 - 19:14

En Gordó és de la màxima confiança d'en Mas, com a mínim fins ara. Si parla ho deu fer en nom del president.

#9 paula, matadepera, 15/04/2013 - 17:55

HO INTENTAREM I HO INTENTAREM , PRO SI NO HO FAREM I HO FAREM.

VISCA CATALUNYA LLIURE ¡