Publicidad
Política · 3 de Julio de 2008. 14:24h.

"Ha sido un golpe muy duro para los nacionalistas"

El líder de Ciutadans presume de los "miles y miles de catalanes" que salieron a la calle

El líder de Ciudadanos, Albert Rivera, en unas declaraciones a e-noticies, ha afirmado que las celebraciones en Catalunya de la victoria de la selección española en la Eurocopa han sido un "golpe a la línea de flotación del imaginario nacionalista" y ha criticado a los que apuestan por lo que considera "la segregación de los jugadores catalanes". Rivera ha destacado "los millares y miles de ciudadanos catalanes" que celebraron el resultado y ha asegurado que "la Catalunya de la calle no tiene nada a ver con la Catalunya del Parlamento".

En su opinión, ha sido "un golpe muy duro" al "imaginario pancatalanista" que "han reconocido los nacionalistas en pequeño comité". "Catalunya tendría que liderar España sin complejos, no enfrentar Catalunya con España", ha insistido. Albert Rivera también ha destacado que hubo celebraciones no sólo en Barcelona, sino también en "Granollers, en Terrassa, o Sabadell" y que "no es una victoria de Madrid, es una victoria de toda España". Finalmente ha restado importancia al "Viva España" de Xavi, jugador del FC Barcelona, porque "el problema es que un 'Viva España' genere un debate político".

Rivera, en el Parlament
Publicidad
Publicidad

37 Comentarios

Publicidad
#37 Xubee, bcn, 04/07/2008 - 04:49

A mi em va semblar perfecte i lògic no veure una sola senyera durant les celebracions, perque Espanya és la seva nació i Catalunya la meva. Ells són nacionalistes, jo també. Rivera, Espada i companyia són precisament els que han de sortir de l'armari

#36 Gerard, Barna, 04/07/2008 - 02:44

Roger, no és nou. Aquest nano funciona mitjançant una extranya lògica inversa. Per a ell omplir un teatre amb 1500 persones és més significatiu que centenars de milers de catalans al carrer defensant el seu dret a decidir.

#35 Tomeu, Manacor, 04/07/2008 - 01:26

El que sí que ha estat un cop molt dur per aquest botifarra és que en una ciutat de 3 milions com Barcelona només s´hagin reunit unes 5.000 o 7.000 persones per celebrar una victoria que en principi era tan important ja que feia 44 anys que no es produia!

#34 ronaldinho, bcn, 03/07/2008 - 23:51

doncs això, ells posen la samarreta i nosaltres els jugadors. només cal mirar la llista de la selecció de basket. això demostra que el mateix resultats que aconsegueix espanya els podria aconseguir Catalunya. selecciona catalanes ja!

#33 Oriol, Reus, 03/07/2008 - 23:49

4.000 espanyols a les Rambles? Jo crec que si Argetina guanya el Mundial hi van molts més argentins!