Publicidad
Política · 12 de Junio de 2010. 15:22h.

Hereu da marcha atrás

El alcalde de Barcelona asegura ahora que volverá a ser candidato

Hereu da marcha atrás

Hereu, en una imagen de archivo

El alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha confirmado ahora su intención de ser el candidato del PSC a las elecciones municipales de 2011, después de que sólo hace unos días dijera que desconocía si lo sería ante las especulaciones que situaban como alcaldable del ex concejal y ex Ferran Mascarell.

En declaraciones a Catalunya Ràdio, ha subrayado que es un "apasionado" de Barcelona, que está dispuesto a darlo todo por la ciudad y que se ve como candidato "con un rotundo sí".

Sin embargo, las dudas de Hereu provocaron la rápida reacción del director de campaña del PSC, Jaume Collboni, que apuntó que el alcalde es "el mejor y el único candidato" del partido. En el mismo sentido, se pronunció el secretario de Organización del PSC de Barcelona, Albert Aixalà.

Publicidad
Publicidad

9 Comentarios

Publicidad
#9 Ramon, Barcelona, 14/06/2010 - 00:39

El PSC organitza actes cap de setmana rere cap de setmana, l'única finalitat dels quals és extraure'n un tall d'obligat inseriment en els TN amb l'excusa de la cobertura noticiosa de l'acte. Què, Convergència, Telecambrils continua tan partidista?

#8 Núria, Reus, 13/06/2010 - 14:36

Per ser que tots dos estan ben follats i ben cobrats, sobretot el taxista en proporció al seu nivell d'estudis, tenen uns caretos que n'hi ha per llogar-hi cadires.

#7 tomàs, barcelona, 13/06/2010 - 11:59

Barcelona té força i per governs muncipals que lhan posat al món. Shan fet errors, però Barcelona no es pot privatitzar ni pot estar en mans del diner. Un Ajuntament d'esquerres és la millor garantia que sigui per la gent. Ànim alcalde!

#6 laila, bcn, 13/06/2010 - 11:44

I a sbore diu que "es el seu destí", m'ha sonat a la unidad de destino en lo universal.FORA HEREU-FORA PSC

#5 David, Barcelona, 13/06/2010 - 09:26

Millor, així ja tenim molt clar a qui no votar.