Publicidad
Política · 10 de Marzo de 2015. 16:07h.

Homs culpa al PP de los rumores de que no habrá elecciones

El portavoz dice que "están convencidos" de que no se harán

Homs culpa al PP de los rumores de que no habrá elecciones

Francesc Homs

El portavoz del Govern, Francesc Homs, ha culpado al PP de los rumores que circulan en los últimos días, según los cuales no habrá elecciones al Parlament el próximo 27 de septiembre, tal y como anunció el presidente de la Generalitat, Artur Mas.

Homs, preguntado este martes en rueda de prensa sobre si puede confirmar o no la convocatoria prevista para el 27-S, ha dicho que "confirmo que esta es la intención del presidente". "Ya me consta que los del PP están convencidos de que no será así", ha añadido.

Pese a todo ha insistido en que "yo se lo confirmo", pero, en referencia a los dirigentes del PP, ha comentado que "a ellos no les sirve esto". "Hoy a fecha de hoy no se puede demostrar esto, ¿no? que no habrá elecciones", ha dicho antes de sentenciar que "ya se confirmará a finales de agosto cuando se convoquen".

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#6 Carlos Gomez, Bcn, 11/03/2015 - 18:58

Avui el hi toca als del PP.
Cada dia de la setmana aquest extraordinari home troba un culpable diferent per cada cosa.
El senyor Quico es pasa el dia sencer llistant culpables com si fos un Santoral.
Aqui a Terra Santa en lloc de sants tenim culpables de tot i per tot.
Es el martirologi patriotic

#5 Carlos Gomez, Bcn, 10/03/2015 - 23:50

Boadella es va quedar curt.

#4 Doncs NO, Bcn, 10/03/2015 - 19:29

La lógica més elemental ens diu que el "maestro" tornarà a torejar Erc i la parroquia. El motiu: si fa eleccions haurà de fotre el camp. Per tant, li convé acabar la lesgislatura com sigui esperant que l'economía millori, a veure què passa..

#3 joan, manresa, 10/03/2015 - 18:08

El Casal,18 h.--¡¡ Ens futeu més por,que una pedregada seca..!!! Ep,i no sen salva tampoc ERC...,Senyors de CiU,i remerquem de CIU,no sou de fiar.Pregoneu que no sou independentistas,pro sou catalanistas...,¡¡Glups...!!!Brrrrr!!!! Sembla que juguem a qui la diu més grossa.No anem per bon camí....

#2 carlitus, barcelona, 10/03/2015 - 17:34

I per molts convergents, no seria millor tirar un parell d'anys més amb nòmina a càrrec del contribuent, abans del desnonament?