Publicidad
Política · 31 de Octubre de 2009. 13:10h.

ICV exige a CDC que expulse a Prenafeta y Alavedra

Joan Herrera afirma que "la decisión de Garzón dignifica"

ICV exige a CDC que expulse a Prenafeta y Alavedra

Herrera y Miralles, en una manifestación

El secretario general de ICV, Joan Herrera, ha exigido CDC que expulse del partido a los ex altos cargos Macià Alavedra y Lluís Prenafeta tras la decisión de ayer del juez Baltasar Garzón de decretar la prisión para ambos.

Herrera ha criticado que CDC se haya limitado hasta ahora a "esperar" que Alavedra y Prenafeta, que asumieron responsabilidades de gobierno en la Generalitat en la etapa de CiU, entregaran sus carnés de militantes, y ha pedido "contundencia" para responder ante los casos de corrupción.

Herrera ha añadido que "la decisión de Garzón dignifica y demuestra que no hay impunidad", ha asegurado Herrera, que ha destacado que ésta "contrasta poderosamente con la mala imagen del señor Fèlix Millet durmiendo en su casa sin haber pagado ninguna fianza".

Publicidad
Publicidad

10 Comentarios

Publicidad
#10 jordi, arenys, 01/11/2009 - 11:13

Aquest "iniciativus"sempre fent demagogia, en comptes de dir-se tant "comunistes i sostenibles" q es mirin al melic i q si ho son realment q ( cosa q avui en dia tot es demagogia ) q ho demostrint.
encara amb el debat dretes-esquerres... increible a

#9 Pere, Lleida, 31/10/2009 - 23:56

ERC també hauria d'expulsar a l'alcalde de Vilaller, imputat per la FISCALIA per pressumptes delictes urbanístics, després d'un any d'investigacions...

#8 Marta, Vilanova, 31/10/2009 - 22:53

Aquests parell de marietes que surten a la foto, perque no demanen que es faci el mateix amb els del PSC? perque gracies a ells estan xupan, sino de que viurien?

#7 quim, bcn, 31/10/2009 - 21:06

Com és q el Sr.Herrera per viatjar de Madrid a Bcn, va amb la classe preferent del AVE i no amb la turista. Amb el temps de crisi q hi ha i ell anant com un senyor i no amb el ramat.... per cert tb demana q expulsin els del PSC, membres del tripartit

#6 kim, barna, 31/10/2009 - 16:40

Ep Perroflautas!!! ja estan suspesos i sense cap responsabilitat, ara vosaltres heu de fer lo mateix, a veure si teniu tans collons com boca!!!