Publicidad
Política · 30 de Junio de 2010. 17:08h.

ICV se vanagloria de que el Cuarto Cinturón "termina en Terrassa"

La formación pide que se aprovechen las carreteras actuales entre Terrassa y Granollers

ICV se vanagloria de que el Cuarto Cinturón "termina en Terrassa"

Imagen de archivo de Xavier Boix

El presidente comarcal de ICV, Xavier Boix, y los dos coordinadores comarcales de Joves d’Esquerra Verda en el Vallès Occidental, Lidia Brun y Ramón Gutiérez, han lamentado que el Ministerio de Fomento haya inaugurado dos tramos de la B-40 sin dejar claro cuál es el futuro de los tramos aún no construidos, y sin un cambio en el modelo de movilidad en el Vallès, que ya se empezó a apuntar con el Plan Nacional de Infraestructuras.

En este sentido, desde ICV y JEV quieren poder decir que "el antiguo 4 º Cinturón acaba en Terrassa", al tiempo que reclaman que la futura Ronda del Vallès, entre Terrassa y Granollers, sea "una unión entre infraestructuras ya existentes que, más unida a los núcleos de población, genere menos impacto que la construcción de una nueva autovía como la inaugurada este martes".

Los portavoces ecosocialistas han declarado que "la construcción de nuevas carreteras nunca es útil para desatascar otra, y por tanto no soluciona ningún problema de movilidad a largo plazo". Además, recuerdan que el Vallès es una de las comarcas que más ha sufrido la construcción de grandes autovías pero en cambio sigue teniendo problemas de movilidad graves.

Publicidad
Publicidad

8 Comentarios

Publicidad
#8 Marc, Terrassa, 01/07/2010 - 12:40

Visc a Terrassa i treballo a Granollers: 1h i 20 minuts en cotxe per trajecte. I per anar-hi amb transport públic has de passar per Barcelona. Gràcies ICV per defensar-nos!

#7 Xevi, Mataró, 01/07/2010 - 11:59

Si depengués de ICV tota Catalunya seria un gran bosc cremat, amb camins pedregosos i transport amb ases i alforges, controlats per radars variables. Sense policia represora i lladres lliures. Molt d'atur.No gràcies. Aquesta idea de progrés no em barruf

#6 Xevi, Mataró, 01/07/2010 - 11:42

I que fem...Tanquem tots el polígons i els tornem a portar a les ciutats.Com s'exportarà? carros a cavall s'enduran les mercaderies de les fabriques i les carreguem en un tren de vapor? Siguem realistes. O millor, tanquem les fabriques i tothom a l'atu

#5 fart del ciment, Bcn, 01/07/2010 - 10:37

Si depengués de Convergència tota Catalunya seria una pista d'asfalt i ciment plena d'autovies innecesàries, quarts cinturons i polígons. No gràcies. Aquesta suposada idea de "progrés" comença a estar ja molt antiquada.

#4 Xevi, Mataró, 01/07/2010 - 10:21

fart del ciment, aquest eslogan em recorda als Anti-tot. Pq amb gaire gent d'aquests, aquest pais aniriem amb ase. Trobo molt be descentralitzar les infraestructures de BCN. Una mesura EFECTIVA per rebaixar la contaminació a BCN.