Publicidad
Política · 30 de Mayo de 2009. 20:53h.

Independentistas catalanes apoyan la lista de Sastre

"II-SP representa en estas elecciones el proyecto de la izquierda independentista"

Independentistas catalanes apoyan la lista de Sastre

Independentistas catalanes expresaron su solidaridad con II-SP

Militantes de la izquierda independentista catalana han realizado una rueda de prensa este sábado en Barcelona para dar su apoyo a la candidatura Iniciativa Internacionalista - La Solidaritat entre los Pueblos (II-SP) en las elecciones del próximo 7 de junio al Parlamento Europeo, que encabeza Alfonso Sastre. Estaban presentes militantes de las organizaciones Endavant, Maulets, CAJEI, SEPC (Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans), CUP (Candidatura d’Unitat Popular), CCSI (Comitè Català de Solidaritat Internacionalista) i Terra i Llibertat.

En nombre de estos militantes independentistas, Joan Sebastià Colomer, del grupo Endevant, ha dicho que dan apoyo a II-SP "porque Iniciativa Internacionalista representa en estas elecciones el proyecto de la izquierda independentista: un proyecto socialista, comprometido con la defensa (con hechos y no palabras) del derecho a la autodeterminación, y contra la opresión de género".

Ha añadido que animan a votar II-SP para "denunciar las condiciones antidemocráticas como la ilegalización de organizaciones políticas a través de la ley de partidos, el cierre de medios de comunicación, la represión de la disidencia política, y los maltratos y las torturas en los cuarteles".

"Creemos", ha concluido, "que Iniciativa Internacionalista es la única candidatura que nos garantiza la defensa de los derechos nacionales, la defensa de los derechos sociales y la denuncia de la Europa del capital".

Publicidad
Publicidad

31 Comentarios

Publicidad
#31 ccc, bcn, 02/06/2009 - 08:07

m'agradari q si mai Cat és independent aquests/es tinguin el poder, per la paraula o els fets, per poder veuer com molts independentistes monetaris corren a Burgos demanant ajuda per salvar la borsa i la vida

#30 pep, manresa, 01/06/2009 - 20:41

VISCA CATALUNYA LLIURE.
Jo penso així i votaré CiU, cadascú que faci el què vulgui segons la seva consciència, però ja tenim prou experiència per saber on ens porten els que separen la societat en suposades esquerres i dretes

#29 Radical, Sabadell, 01/06/2009 - 19:11

Independentistes catalans, no crec que votar II-SP sigui pels catalans. No podem esperar cap recolzament de la independència de Catalunya, ni pels independentistes, ni pels dels esquerres, sempre que no siguin catalans.
Votar RC, es millor possibilitat.

#28 Jordi, Gavà, 01/06/2009 - 11:18

Jo el problema que veis és que no hi ha cap basc a la llista, per tant no crec que es voti a un partit basc, el que es vota és a un partit independentista de veritat i revolucionari. Qualsevol unió per desestabilitzar l'estat espanyol és bona

#27 Marta, Badalona, 01/06/2009 - 09:55

Aquest no és el vot que més mal fa a l'Estat. Aquest vot és el que més mal fa als familiars de LLuch i a les víctimes de Hipercor. Dignitat com a poble !!