Publicidad
Política · 25 de Junio de 2011. 12:09h.

Junqueras quiere que Simó siga de portavoz

Salvadó sería secretario general adjunto y Amorós vicesecretario general de Imagen y Comunicación

Junqueras quiere que Simó siga de portavoz

Simó, a la izquierda, en una imagen de archivo

El candidato a presidir ERC, Oriol Junqueras, ha propuesto completar la cúpula de ERC con Anna Simó como portavoz del partido dependiendo directamente de la presidencia, Lluís Salvadó como secretario general adjunto y Oriol Amorós como vicesecretario general de Imagen y Comunicación, según informa el Ara.

Marta Rovira será candidata a la secretaría general. Sin embargo, la federación de Barcelona de ERC considera que la propuesta aún es insuficiente para ellos y demasiado continuista, aunque otros sectores del partido ven un excesivo peso del entorno de Jordi Portabella. Joan Ridao seguiría en la dirección en calidad de portavoz en el Congreso.

Publicidad
Publicidad

17 Comentarios

Publicidad
#16 Manel, Barcelona, 26/06/2011 - 11:21

Ja us vaig avisar. No es pot demanar gent nova quan el que els ha de triar tampoc és nou. Junqueras es de l'escola de Puigcercós, compta amb Simó i aquella altra noia que també eren de confiança de Puigcercós... Ui sí, quina renovació.

#15 Victor, Deltebre, 26/06/2011 - 11:08

Simó no és renovació, però que em dieu de Lluís Salvadó. Porta mil anys de cacic de l'Ebre. Perquè a Barna no el conegueu no vol dir que sigui renovació.Ja el coneixereu.

#14 Josep, BCN, 26/06/2011 - 10:51

Vas bé, Simó, si l'únic que poden retreure't és el que et retreuen aquests 4 ressentits en els comentaris. Has fet bona feina i sense sectarismes, m'agrada

#13 Salvador, BCN, 26/06/2011 - 00:47

Sr. Junqueras , amb aquest pas es tanca les portes a agrupar tots els qui lluitem per la independencia. Jo el votaria a vostè si no anés amb ERC. L'apreciem molt i sabem que és intel·ligent i gens interessat. Per això no perdem les esperances que encara s'ho repensi. Catalunya el necessita lliure

#12 Carme, Mollerussa, 26/06/2011 - 00:28

Crec que la base que manté ERC no farà cas de la propaganda cainita dels que van marxar, ja que ja encara que no han triomfat especialment, malgrat han aconseguit afeblir ERC: ja tenen els seus xiringuitos.