Política · 25 de Diciembre de 2010. 11:29h.

Junqueras se afilia a Esquerra

El eurodiputado se ofrece como alcaldable de ERC en Sant Vicenç dels Horts

Junqueras se afilia a Esquerra

Junqueras, en una imagen de archivo

El eurodiputado por Esquerra, Oriol Junqueras, ha anunciado a través de un artículo en el diario El Punt que se afiliará al partido al que hasta ahora representaba como independiente.

"He llegado a la conclusión de que el máximo nivel de implicación con la gente de Esquerra quiere decir compartir la militancia. Mi intención, pues, es entrar a militar en la ERC de Macià, de Companys y de todos los militantes que durante 80 años lo han dado todo, o casi todo, por los altos ideales de un país libre y de una sociedad justa", ha apuntado.

También se ha ofrecido al partido a presentarse a alcaldable por su pueblo, Sant Vicenç dels Horts, "en un proyecto que agrupa tantas y tantas sensibilidades, con el objetivo de sumar y de fortalecer el independentismo y la izquierda nacional".

Publicidad
Publicidad

12 Comentarios

Publicidad
#12 marta, Girona, 27/12/2010 - 11:32

Amb gent com aquesta ERC seguirá endevant, ningú conseguirá ensorrar aquest partit históric. Ja ho varen intentar els colomsraholes de torn i ara els carreteroslaportas però no ho conseguiran, a la llarga es fará justicia i l'Historia deixará a tothon al seu lloc.

#11 Red Baron, Viladecavalls, 26/12/2010 - 22:43

Molt coherent, Junqueras, però esquerra està en caiguda lliure i tot si fés bé els deures (com no ha fet), pasaràn 30 anys y us adonareu que "algu", qualsevol altre, ja haurà aconseguit la independencia.

#10 Antoni Mas, BCN, 26/12/2010 - 20:36

Aquests d'ERC son collonuts. Sempre parlen del Macià i el Companys. Especialment l'ultim tenia les seves limitacions, pobre noi. I va el Franco i el fa un màrtir. Pero a erc també hi havia un tal Josep Dencàs i un tal Josep Tarradellas. El Junqueras, historiador, no ho sap?

#9 Pep, Alt Empordà, 26/12/2010 - 14:52

Jaume i e4feb, aquestes eleccions han demostrat que només 100.000 de tots els independentistes que hi ha a Catalunya han optat per una opció independentista sense ideologia politica darrera SC..ERC és d'esquerres, republicana i independentista i qui sigui totes tres coses te partit per sempre.

#8 Mercè, Lleida, 26/12/2010 - 12:48

Entre els filofranquistes espanyols del PP i CIudadanos i els regionalistes pragmàtics de CIU-PSC, cal que ERC sigui més forta si algun dia volem una Catalunya sobirana.